Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
PietPunto #65 üzenetére
C7-es nagyon király telefon volt. Főleg Belle-lel.
(#67) Nigér: N900-ra lehet tenni Meegot
(#69) morgyi: Na igen. Sokkal gyorsabb volt, a WP-n ez rémes. (igaz, itt kompenzál a nagyon jó magyar szótár, automatikusan felpakolja az ékezeteket.)
Ráadásul Symbianra volt Swype. Na, az egy nagyon király progi.S60v5 siralom volt. Főleg az alapból lassú és rezisztív 5800-án. De C7-esen és főleg 701-esen már nagyon használható volt az érintős Symbian a Belle-től kezdve.
(#71) morgyi: Ezt én is szerettem. Ha elfogyott a memória, csak bezártam egy futó programot.
Meg úgy lehetett skinezni, ikonokat pakolni, file-managelni, romolni, ahogy csak akartad.
Az első érintős telefonokban ehhez képest óriási visszalépés volt. -
BiP
nagyúr
Nekem most WP8+E72, de ez már sok, így most én is az S40 felé hajlok. Elvégre csak telefonálásra meg némi SMS-ezésre kell a 2.teló. (Igaz, korábban próbáltam egy Asha 300-at, nem jött be.)
Most a Nokia 301 és a Samsung S5610 keltette fel az érdeklődésemet. (persze ez csak kíváncsiság, funkcionálisan egy Nokia 206 is bőven elég lenne. -
BiP
nagyúr
válasz
viktorhmv #28 üzenetére
Hasonlóképp jártam én is. Mindig is vágytam egy E72-re (E52-m volt már, imádtam), vettem is egyet második telefonnak. De az én lelkesedésem is alábbhagyott. Mai elvárású okostelefonnak már kevés (annak ellenére, hogy igazából mindent meg lehet csinálni vele, csak ma már kicsi, lassú, nem érintésvezérelt). Viszont második telefonnak (gyakorlatilag telefon+SMS) meg nagy, és ahhoz feleslegesen okos.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest