- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na elmesélem a sztorit, most esett meg velem. Lumia 620-asom van, meg egy e52-m. A lumia 620-as mobilnetjét megosztottam, használtam a tabletemmel. Amikor ki akartam kapcsolni, nem tudtam belépni a menübe. Közben hívtak, aztán már csak a " homokórázás " Ki kellett kapcsolnom, ami valljuk be, nem a legelegánsabb megoldás ... Szóval oké, az e-szériás telefonok mára nem nevezhetőek teljes értékű okos telefonoknak, de a mai okos telefonok meg mindenre jók, de semmire nem jók igazán. Ha ki akarod használni minden tulajdonságukat, mondjuk navigálsz, telefonálsz, internetezel, valamelyiktől tutira hátast dob ...
Ja, és ezzel nem a wp-t akarom minősíteni, volt androidos telefonom, jelenleg egy tabletem van, és a megmagyarázhatatlan jelenségek egész tárházát tudják produkálni bármikor a nap bármely szakában. Egyszerűen nincs meg az a bizalmam feléjük, mint anno akár egy 6120 vagy az e52 felé megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest