- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Vasbeton lakásban is megy rendesen a wifi, tudom mert én is egy ilyen lakásban lakom, és szépen megy. Én tudtommal ezeknek valami 50-100mW a teljesítményük. A gond a sugárzással annyi, hogy igen a gyártók szépen megadják, hogy ez egészségügyileg nem okoz gondot, mert bőven alatta van káros sugárzásnak. Ez oké eddig. Csak sokan azt felejtik el, hogy nem ez ez az egy cucc sugároz, ha nem a környező adók, mobil, Tv és a közelben lévő routerek is, és ezt így összeadva, már nem hinném, hogy annyira az egészséges szintjét ütné meg. Ezt kellene vizsgálni, nem egy készüléket. Így tuti más eredmény jönne ki, én szerintem inkább riasztó mint jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest