- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Jó lenne ha végre benne maradna a Dark mód kapcsoló.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
janeszgol #33 üzenetére
Szerintem az 5.1 az egyik legjobbam jól sikerült verzió több mobilon is próbáltam, atom stabil, jó az üzemidő, nincs memóriaszivárgás, lassulás.A 6.0-t nem értem miért lett külön verzió, szinte semmi új nincs 5.1-hez képest, doze mód meg nem az igazi furán működik inkább rosszul, ez a doze mód nagy csalódás nem hozza azt amit beharangoztak.
Én a 6.0-át inkább 5.2-nek számoztam volna semmi komoly újdonság, de ahogy látom a Nugat is inkább 5.3-as lehetne. -
Chp
őstag
Fúj, büdös Android, éljen a WP! Jah, hogy ez Androidos hír!
-
Vikooo
addikt
Remelem ez azt jelenti, hogy az OEM-ek is elobb adjak ki a sajat 7.0 verziojukat. November-december kornyeken johetne a G4 -re!
-
janeszgol
félisten
válasz
Tesztelo.hu #31 üzenetére
Ha választani kell kedvenc OS-t, nálam a Huawei féle 4.1 és az Alcatel féle 4.2.2 a nyerő.
Igaz a mostaniak többet tudnak, de a Lolli telerakja a ramot egy idő után, az MM meg az akksit zabálja le (bugos Doze és Szolgáltatások). Ja és bizonyos gyártónál (Sony) a KitKat is zabálta az akksit (beragadó Média és Szolgáltatások nem hagyták készenlétben). -
RaveForce
veterán
válasz
Tesztelo.hu #31 üzenetére
Azert szerencsere van akinek atment amit irni akartam, nyilvan 5-10 mulva a mai verziok kihalnak...ha csak nem az android is maga
..ha csak nem az emberiseg is... -
1előre csak ismerkedem még a 6.01-el is, de jöjjön csak az s7e-re
#26, "XDA jobban portol mint a Samsung..."
<- ez simán lehet, viszont újabb telóknál sajna mókolt romoknál a knoxnak és a garinak is lőttek -
tomp
félisten
Na akkor ezt a hírt küldük el a Sony részére is. Nem telefont kell félévente kiadni hanem a rendszert időben megcsinálni...
-
janeszgol
félisten
válasz
#24536576 #14 üzenetére
Amúgy ez tényleg logikus. Volt valami Telekomos szoftver probléma, de amúgy nem nagyon olvastam bajokat a Note 3-ról. 2013-ban egyes gyártók még a tartósságot figyelembe vették.
RaveForce: végül is a KitKattel elégedett vagyok. Csak jól esett volna egy pöpec MM. Vagy legalább egy pöpec 5.1.1, bár abban is tisztában vagyok, hogy rettentően jól romolható a készülék. Van is hozzá cucc bőven. No mindegy, reménykedem, hogy az LG K8 megkapja a Nougatot. (Mivel a G5 bedőlt - leárazáskor még vihetik, mint a cukrot, ezért a V-re és a K-ra épít az LG. És mivel az alsóbb kategóriás telefonok, mint a G4c, Leon, Spirit is megkapták az MM-met, bízom abban, hogy az LG most is kegyes lesz.)
-
BiP
nagyúr
Pont a 2. bekezdésre voltam kíváncsi.
Bízom benne, hogy a Google azért meggondolja magát (azért az, hogy a béta programból kimaradt, elég sötét jövőképet festett), vagy ha nem hivatalosan is, de akkor viszont könnyen fel lehet majd tenni a Nexus 5-re. -
tomboy0013
veterán
Én már használom egy ideje 5X-en és elég jó. Buggal nem igazán talalkoztam még, az üzemidő nem romlott a 6-hoz képest és gyorsnak is gyors.
-
papesz5
tag
Előbb ,vagy utóbb azért a gyártók is utolérik a Gogglit.Hova a nagy kapkodás,millió telefonra még a 6 pont akárhány sincs.
-
kengyel
nagyúr
Mindenképp jó hír, csak a gyártók is " kapkodjanak " .
-
Máté94
addikt
válasz
Seangaijin #16 üzenetére
Pardon, 5-re gondoltam természetesen.
-
RaveForce
veterán
-
törölt tag
válasz
janeszgol #11 üzenetére
Note 3 "túl jól" sikerült. Azért az a hardver manapság is eléggé komolyan rendben van. Valamivel vásárlókat kellett csábítani tőle és mivel a hardver rendben van, majd a frissítési igény megteszi. Azóta óvatosabb a Samsung, nem hiába ugyan az kb a Note5, mint az S6, illetve nem hiába lesz hasonló a Note7, mint az S7-ek. Sajnos megállt a fejlődés, nem tudnak mit kitalálni, a procik már évekkel ezelőtt elegek voltak mindenre, a kijelző szintén. Többi meg csak részletkérdés.
-
Máté94
addikt
Nem értem, miért kellene az 5X-nek megkapnia. Tavaly lejárt a támogatás rá. 3 Android főverzió elérhető rá, Google eleget tett minden tekintetben.
-
janeszgol
félisten
Ezt nehezményezem, hogy egyes gyártók meg se próbálnak tovább frissíteni. Sőt még eddig sem (kínai belpiacosok).
A Note 3 igazán megkaphatta volna a Marshmallow rendszert. 2015 szeptemberében még csak 2 éves volt a Note 3. Csak éppen az lehetett a baj, hogy Note 5 erre felé nem jelent meg, így nem azt, hanem az S7-et demózták az új rendszerrel, ami csak 2016 februárjában debütált. Akkor már 2.5 éves volt a Note 3.
Talán a Note 4 tulajoknak nagyobb mázlijuk lesz. -
laci_csk
senior tag
johet
-
Matada2.3
veterán
Remek, csak ne legyen benne semmi nagyobb bug, mint az tbbi pár főverzióban..
-
Oke, a 6.x meg fasorban sincs, de nem baj..
-
szaszimi
tag
Samu Note4-re dobják ki, többi nem fontos
-
ADAM1337
nagyúr
Kis elírás a cikkben a kép alatt:
"Az LG G5 Android 4.4-gyel startolt el és az 5.0-s és 6.0-s frissítést még megkapta, a 7.0-ról viszont lemaradhat [+]" -
petipetya
nagyúr
Nocsak. Ez meglepett, de mindenképpen jó hír az érintett Nexus tulajoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Evan Blass úgy tudja, a Google nem várja meg az új Nexus készülékek őszi startját, és már augusztusban zöld utat kap a 7.0-s Android.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nintendo Switch 2
- One mobilszolgáltatások
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Automata kávégépek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest