Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
janeszgol #33 üzenetére
Szerintem az 5.1 az egyik legjobbam jól sikerült verzió több mobilon is próbáltam, atom stabil, jó az üzemidő, nincs memóriaszivárgás, lassulás.A 6.0-t nem értem miért lett külön verzió, szinte semmi új nincs 5.1-hez képest, doze mód meg nem az igazi furán működik inkább rosszul, ez a doze mód nagy csalódás nem hozza azt amit beharangoztak.
Én a 6.0-át inkább 5.2-nek számoztam volna semmi komoly újdonság, de ahogy látom a Nugat is inkább 5.3-as lehetne. -
törölt tag
válasz
janeszgol #11 üzenetére
Note 3 "túl jól" sikerült. Azért az a hardver manapság is eléggé komolyan rendben van. Valamivel vásárlókat kellett csábítani tőle és mivel a hardver rendben van, majd a frissítési igény megteszi. Azóta óvatosabb a Samsung, nem hiába ugyan az kb a Note5, mint az S6, illetve nem hiába lesz hasonló a Note7, mint az S7-ek. Sajnos megállt a fejlődés, nem tudnak mit kitalálni, a procik már évekkel ezelőtt elegek voltak mindenre, a kijelző szintén. Többi meg csak részletkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest