- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
válasz
Mr.Csizmás #112785 üzenetére
Vannak ilyen bizniszek máshol is, pl itt Veszprém megyében is, konkrétan azthiszem Herenden.
Tök véletlenül szereztem róla tudomást nemrég, de vásárolni még nem "mertem" a zsákbamacska jelleg miatt. Bár itt nem személyeknek szánt csomagokat árulnak zsákokban, hanem ilyen megmaradt raktárkészletet amit nem árusítottak ki, vagy olyanokat amiknek beázott a doboza a kamionon vagy raktárban, megnyomódott a doboza stb stb... különböző értékekben lehet vásárolni, egy ismerősöm kifogott új - hibátlan laptopot pár ezerért, meg háztartási gépeket is ki lehet. A legapróbb dolgok nem tudom mik, és hogy milyen sávokban működik a dolog, de amilyen az én szerencsém, egy 10 ezres csomagban lenne 1 telefontokszóval nem jártam jobban utána. De úgy tudom nyilvánosan nem is hirdetnek, ismeretségi körből lehet csak hozzáférni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest