Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisgépkezelő
senior tag
Azért több köze van hozzá. Ha a névhasználati jogok körül nem lett volna némi probléma az EA és az Interplay között, akkor a Fallout 1 valószínűleg Wasteland 2-ként jelent voltna meg bő másfél évtizeddel az előtt a játék előtt, ami aztán a tényleges Wasteland 2 lett. Én a Wasteland 2-vel nem játszottam, de nagyjából mindenhonnan azt hallottam, hogy játékmenet szempontjából sokkal inkább az tekinthető hű folytatásnak, mint a Bethesda játékai. Mondjuk nem csoda, mert a jelenlegi Wasteland fejlesztőcsapatban rengetegen vannak az első Fallout játékok fejlesztői közül.
-
braker
tag
Hát majd kiderül mi lesz megjelenés után maga a koncepció érdekes ez tény hogy ilyet meglépnek vagy nagyon jó lesz vagy elsüllyed 1-2 éven belül és a fanok tartják majd fent.Adja a jó isten hogy jó legyen mert akkor megveszi az ember de,minimális esélyt látom ennek én személy szerint.
-
braker
tag
Nem szoktam modokat használni egyik fallout game-hez sem tudom hogy van sok meg jó modok is de nekem jó így is.Azóta kiderült lesznek privát szerverek is ami vicces mert ha én troll lennék direkt oda mennék a haverokkal.Egyébként ez pont elég fantázia ha már játszol hogy eltudod képzelni a story-t mint ha egy könyvet olvasna az ember.
-
gyantaszuz
aktív tag
Nyugi, no offense.
Ez inkabb azoknak szol (mint ahogy korabban is irtam), akik egy nyulfarknyi gameplay alapjan hozongenek, hogy "Uristen, a legrosszabb fallout. Uristen, biztos nem veszem meg!!!44!! OMG, csalodas, elvesztett a beth. Uristen, multiplayer, SOT Epitkezes, nagyon gaz lesz!".Ahogy tobb kollega is irta, majd lehet sirni (vagy nem) miutan megjelent es kiprobaltuk.
Minden resz megvan, az elso resz kiegette a retinam a jo oreg katodsugaras monitoron, de a 4. reszt elveztem eddig a legjobban. Valamint ezt is nagyon varom. Minden csak nyitottsag kerdese. -
KovátsAti
csendes tag
Azért a FO3 se volt annyira telenyomva fosztogatható helyekkel, hogy kiheréltnek lehessen mondani a 4-et. Sőt a 4-ben gyak. több fosztogatási lehetőség van. A 3-ban pedig az a néhány "város" 3-4 házból állt..
Az igen/nem/kérdés/igen opció meg nem teljesen fedi a valóságot. Én örültem, hogy csak nagy vonalakban volt vázolva az opció és nem 2-3 sornyi szöveget kell végigolvasni (hogy aztán a karaktertől meg is hallgathassuk..).
Az építkezés pedig pontosan beleillik egy ilyen játékba, hiszen egy ilyen katasztrófa után nem csak a fosztogatásról szól, hanem az újrakezdésről, amelynek elengedhetetlen eleme.
-
Ryder62
őstag
Egyébként ez baromi jól is kisülhetne ...
De a büdös életben nem fog, ha megszakad a Beth akkor sem.
Mert a játékos társadalom egy gyökér alfaja mindig ott lesz.
Pedig mekkora lenne ha taktikázva támadna 2 coop játékosra egy 5 fős banda akik szintén játékosok.De ahogy minden online játékban ebben is ugra bugra megy majd meg persze az eszetlen lövölde
-
KovátsAti
csendes tag
Nem kötelező építgetni. Akinek nem tetszik nem csinálja, ilyen egyszerű.. A negyedik részben is max vagy hat quest volt amiben kellett építeni valamit, de az se tartott tovább pár fél percnél.
Nekem így elsőre nagyon bejövős ez az újítás. Ha meg a negyedik ugyanolyan játék jönne mint a fallout 3 mindenki azon sírna.. 🙄 Pedig az sem volt tökéletes. Egy átláthatatlan katyvasz volt az egész (interface) és engem spec. a dialogue system is iszonyatosan zavart. Örülök, hogy a 4-ben attól a hulladéktól is sikerült megszabadulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest