- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
gyantaszuz #94 üzenetére
A Guild Wars első részében volt ilyen. Szerintem ott jól működött. (Ejj régi szép idők, amikor még volt időm annnyit kockulni, hogy egy MMO is beleférjen
)
-
gyimger
őstag
válasz
gyantaszuz #64 üzenetére
Legalább ezúttal biztosan tudom, hogy nem kell rá költeni. A négyet az előző részek után gondolkodás nélkül rendeltem elő (a Túléőkalauz könyvvel együtt), nem volt elég beszédes az a sok lövölde a videókon. Ahogy most is, csak egy-egy mutánst látni a kihalt városrészekben, a játékmenetek videókon egymást ölik a játékosok, jó sok lövölde és semmi, de semmi biztatót nem látni. Ez a dialogue-wheel is micsoda?
-
bunfi
őstag
válasz
gyantaszuz #64 üzenetére
Igen, a béta és az abból szerzett tapasztalatok alapján lenne célszerű minkét tábornak döntenie (tudatos fogyasztói magatartás vs. elzárkózás és vak gyűlölet). Remélem spinoff is marad, és nem fognak út közben úgy dönteni, hogy ebben nagyobb lóvé van és akkor maradjon ez. Volt már rá példa.
De szerencséjükre a bugokra mindig vannak modderek, akik összeállítanak olyan nagyszerű dolgokat, mint az Unofficial Fallout 3 Patch. Viszont az már más kérdés, hogy véleményes húzás volt kiadni a Skyrimet Switchre a PC-s változat day1 hibáival...
-
bunfi
őstag
válasz
gyantaszuz #57 üzenetére
Igen, a Battlefront II előtt is elvégezték ezeket a kutatásokat. Aztán szerencsére mégsem jött össze, igaz csak 1 millióval maradtak a tervezett eladás szám alatt, de talán lesz valami kézzelfogható eredménye azon kívül, az EA épp kukázni készül a játékot (ékes bizonyítékát adva, hogy mennyi torokbaszarják a kedves rajongógárdát).
Szóval nagyon jó ez a biztos értenek hozzá, meg azért van így, mert így van érvelések. De volt már példa az ellentétére is. Kérdezd meg az Ataris srácokat, hogy jó volt az ET játék karácsonyra...
-
braker
tag
válasz
gyantaszuz #51 üzenetére
Jó de azt is vegyük figyelembe az online game-t csinálni nehéz hogy életképes legyen sokáig és a fanoknak jó legyen, egyébként egy kicsit azért van jog alapja a dolognak hiszen ahogy leírtad te is megvásároltad a fallout széria egyes darabjait. Tehát fizettél érte ezért valami elvárása lehet az embernek pl hogy singel game legyen jó story-val. Sajnos itt is a fiatalokat probálják megcélozni a 10 éveseket hiszen ez az új divat most a battle royal gamek ebben van a nagy pénz ami lefog csengeni pár év alatt ahogy a zombis mánia is annó.
-
gyimger
őstag
válasz
gyantaszuz #48 üzenetére
Én ezt a "hater" dolgot nem értem egészen. Hater lennék, mert jó okkal nem értek egyet ezzel az iránnyal? Ez nem "haterkedés", hanem jogos aggodalom.
-
keIdor
titán
válasz
gyantaszuz #7 üzenetére
Azért érthető a szkepticizmus, én is az vagyok, eleve az építgetés senkinek nem tetszett a Fallout 4-ben, az online-t sem mindenki szereti, sőt.
Én azt mondom majd kiderül, gameplay-t YouTube-on én is fogok majd nézni ha megjelent, de megvenni nem fogom. Én egy Fallout 3 féle folytatásnak örültem volna, ahol építkezni sem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged