- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
braker
tag
Hát majd kiderül mi lesz megjelenés után maga a koncepció érdekes ez tény hogy ilyet meglépnek vagy nagyon jó lesz vagy elsüllyed 1-2 éven belül és a fanok tartják majd fent.Adja a jó isten hogy jó legyen mert akkor megveszi az ember de,minimális esélyt látom ennek én személy szerint.
-
braker
tag
Elég egyszerű dinamikája van éld túl és közben építkezni is lehet mint pl fortnite ezt bárki megtudja csinálni. Viszont nincs akkora kihívás sem mint pl egy wasteland 2-ben ezért mondom hogy szerintem a fiataloknak próbálnak imponálni most főleg.Egyébként szerintem sem volt a 4 olyan rossz része a szériának mai napig játszik vele az ember.
-
braker
tag
válasz
gyantaszuz #51 üzenetére
Jó de azt is vegyük figyelembe az online game-t csinálni nehéz hogy életképes legyen sokáig és a fanoknak jó legyen, egyébként egy kicsit azért van jog alapja a dolognak hiszen ahogy leírtad te is megvásároltad a fallout széria egyes darabjait. Tehát fizettél érte ezért valami elvárása lehet az embernek pl hogy singel game legyen jó story-val. Sajnos itt is a fiatalokat probálják megcélozni a 10 éveseket hiszen ez az új divat most a battle royal gamek ebben van a nagy pénz ami lefog csengeni pár év alatt ahogy a zombis mánia is annó.
-
braker
tag
Nem szoktam modokat használni egyik fallout game-hez sem tudom hogy van sok meg jó modok is de nekem jó így is.Azóta kiderült lesznek privát szerverek is ami vicces mert ha én troll lennék direkt oda mennék a haverokkal.Egyébként ez pont elég fantázia ha már játszol hogy eltudod képzelni a story-t mint ha egy könyvet olvasna az ember.
-
braker
tag
Azért a 4-ik rész lassan 3 éve jelent meg az nem kevés idő.Nagyon sok játékos nem online game-t vár ebből a szériából hiszen tudják mi a hátránya az online game-nek,sok a troll, nem lehet fejlődni mert kifarmolják előled az itemeket, vagy a mobokat, lagg, lootbox ami fizetős esetleg pay to win lehet a game-ből ezáltal stb.Egyébként ahogy nézte az ember sok dolgot az előző részekből vettek át tehát nem a 0-ról indultak pl a építgetős részt mikor mutatta akkor volt ismerős elem a 4-ből vagy a tűzoltó fejsze a New Vegas-ból.
-
braker
tag
A nagy kérdés még mindig az hogy menyire lesz pvp orientált a game mivel gondolom senkinek nem okés az hogy új játékos kikerül a vaultból és 20 szintel nagyobb játékos farmolja az emberünket állandóan és nem lehet játszani tőle.Sok troll vérpistike van akinek az élvezet hogy a másikat le campeli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged