- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
Az isten szerelmére nyugodjatok már meg, miért nem lehet felfogni, hogy valakinek tetszik, valakinek nem?
Ha toporzékoltok egész napon át is lesz, akinek fog tetszeni a játék és lesz akinek nem, ennyi. Nincs de, nincs izé, nincs pedig. Egyszerűen az van, amit az ember maga gondol. Miért nem lehet tisztelni ezt? Más külföldi fórumokon tök jó hangulat van, beszélnek a TES6-ról, az előző részekről értelmesen, itt meg olyan hülyeség megy, hogy kinek mi tetszik jobban...
Hatalmasakat lehetne beszélgetni itt az ötletekről és korábbi témákról, de ezt is el kell cseszni ilyen baromságokkal. Speciel, ha enynire nem tetszik valakinek a Fallout 76, akkor tovább lép ez van, úgy is lesz még 5. része. Ha meg annyira nem jön be neki a 4, akkor játszon a 3-al vagy a 2-vel, vagy amivel akar. Nem erőszak a disznótor.
-
sqpp
őstag
válasz
maszekember #83 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy ez is csak a te véleményed, ami nem feltétlenül így van és nem mindenki gondolja így.
-
sqpp
őstag
válasz
maszekember #72 üzenetére
Ez mind szép és jó. A Fallout 1 -2 részénél dolgozott ez a srác, végül jött Todd a 3. részével, amit a mai napig sokan szeretnek.
Én nem sokat játszottam a 1-2 vel, de asszem pontrendszeres a haladás is benne.
Mindenesetre a széria közti részeket hasonlítani sem lehet. Valakinek az 1 & 2 tetszett, aztán van akinek a 3, van akinek a New Vegas és van akinek a 4 is.
Nekem speciel mind. A részeket egyébként alapból hasonlítani sem lehet, de ez nem meglepő, mivel kb mindnél más dolgozott, a 3-4 kivételével.
Azt is nefelejtsük el, hogy manapság, a legtöbb ember nem akar gondolkodni sem, értem én mire célzol én is jobban bírom a Morrowindot, ahol még nem mutatja a map, hogy hová menj. De ettől függetlenül az új részek sem rosszak, azok is királyak, csupán manapság nagy a sötétség.
-
sqpp
őstag
válasz
GypsFulvus2 #46 üzenetére
Nem kell bejelentés, nézz visza az előző szériák, miképpen lettek kiadva.
-
sqpp
őstag
válasz
Dyingsoul #31 üzenetére
Rinyál mindenki, mintha innentől kezdve Online lenne a Fallout és úgy vannak, hogy ők abbahagyják a Falloutot, de oda sem figyeltek. Ez egy külön rész, ami Online, ennyi. Ettől ugyan úgy lesz Fallout 5 a TES6 után, nem tudom mi ezen olyan bonyolult...
Különben is gyors lett volna a Fallout 4 és DLCi után egy full új rész.
-
sqpp
őstag
Lol, nyugi már srácok, ez nem Fallout 5, nem kell egyből félni, a Fallout igazi új része még odébb van, ez csak amolyan spin-off. Most amúgy is a TES6 jön, de tudjátok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Medence topik
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest