- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Sajnos ezért is csak a hangvezérlésre jó a Home. Az sem teszik, hogy az összes világítást egybe vonja és béna módon lehet kiválasztani, hogy melyiket akarnám vezérelni. Ezért sem vennék sosem Google Mini hangszórót. Ahhoz fel kéne nőni jobban a feladathoz.
Bog: ebből is látszik, hogy a Dyson sem tudja, hogy mi kellene így 2022-ben. Vagy nem is gondolják komolyan a dolgot, csak tudták, hogy kötelező némi okosítás. Ez ki is merül a virtuális távirányítóval.
-
Sinesol
veterán
Nem tudom hogy mégis hogy jut eszedbe róla a Tesco, mivel a Dyson egy prémiummárka.
Ha jól emlékszem porszívókkal indultak, vezetéknélküliben jelenleg is talán a legjobbak, de a hajszárítóik és a légtisztítóik is nagyon jók.
Balika911: Használtam már a porszivójukat, elsőre nekem is törékenynek tűnt, de igazából elég erős, ütésálló az a műanyag amiből van, szívóerőben meg brutálisak. A legújabbak már lézeresek és elemzik a felszivott port is, eléggé innovativ, bár hogy mi értelme az kérdés. -
törölt tag
Inkább drága cuccokat gyártanak, a porszívóikkal például így is népszerűek. Én egyik modellt se mertem megvenni, mert élőben hát nem látszottak masszívnak.
A légtisztítóik viszont nagyon egyben voltak, amennyire meg tudtam ítélni. Sok időt nem töltöttem velük, csak meglestem és bekapcsoltam őket két alkalommal, ha már ki voltak téve valahol.
Másfajta Dyson géppel én nem találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Apple USB C kábelek - Új
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- MOBIL/ Okostelefon Fotós & Videós tartozékok -Állványok, Mikrofonok, Vlog RigCage, SelfieBot, Gimbal
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest