Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Az iPhone 15 az igazi profi a kínzópadon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatta az Apple az iPhone 15 telefonokat és két új órát
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Képről és az árából gondolva ez lehet a legnagyobb típus. Én az eggyel kisebbet nézegettem azt hiszem, mert az nézett ki szerintem a legfrankóbban (karcsúbb és magasabb), és dizájnelemként nagyon megtetszett.
De nem lett rá szükség, azt pedig azóta se csekkoltam, hogy amúgy mire jó a cucc.
Mármint légtisztító, de van-e értelme és miben más, mint amit a klíma tud (de életemben se kapcsoltam be rajta).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Inkább drága cuccokat gyártanak, a porszívóikkal például így is népszerűek. Én egyik modellt se mertem megvenni, mert élőben hát nem látszottak masszívnak.
A légtisztítóik viszont nagyon egyben voltak, amennyire meg tudtam ítélni. Sok időt nem töltöttem velük, csak meglestem és bekapcsoltam őket két alkalommal, ha már ki voltak téve valahol.
Másfajta Dyson géppel én nem találkoztam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egyik legjobb dolog pedig. Mindig elakadt a kábel, vagy csak nem ért el, húzkodni kellett a gép testét (van, hogy emeleteken keresztül), nálam kétszer a falat is leverte. Sokszor csak fölszedem gyorsan a morzsát a konyhapult vagy kanapé elől, ezek sokkal egyszerűbben és hamarabb megvannak. Így itt jó döntés volt az akkus. Meg ez simán elfér a szekrényben, belülre persze lett egy aljzat a dokknak. (Miele C3 Cat&Dog => Miele HX1 Pro)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Okos is, jól is néz ki, szívesen beengedem az otthonomba, csak kicsit sok pénzt kell érte fizetni. És annyira mégsem okos azért.
- Cyberpunk 2077
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Azonnali fotós kérdések órája
- A filmek szerelmeseit célozza meg új hangprojektorával a Bose
- Windows 10
- Horgász topik
- Hobby elektronika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest