- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Itt találsz DVB-C drivert, ha épp megy az oldal. Ha esetleg nem jönne be az oldal (mert néha nem működik), akkor majd felrakom valahova, csak ahhoz meg is kell keresnem a gépen. A letöltésnél a AMDVBT2 BDA driver for DVBC Build 151102 kell neked, az lesz a DVB-C-s driver.
Nálam az eszközkezelőben Astrometa DVB-C Device van. Viszont mielőtt felrakod a DVB-C-s drivert, töröld a programot és drivereket is (eszközkezelőben Eltávolítás és a Törölje az eszköz illesztőprogramjait elé pipa).
-
Bozek
nagyúr
Én TransEdit-be beraktam az összes frekvenciát és azt kerestetem végig. Kijelölöm az összeset, exportálom, majd DVBViewer-be meg betöltöm. Ma épp az HBO3-at adtam hozzá, mert épp ingyenes. A TransEdit előnye, hogy ki lehet választani az FTA-t (Free To Air - ingyenes), így nem kerülnek bele a kódolt csatornák a listába.
Régebben volt gond a közszolgálati (illetve a közszolgálati HD) adókkal, de azóta átrakták magasabb frekvenciákra őket.
-
energomatt
őstag
Tarr - tarros.
Egyébként erre elég kicsi az esély, kevesen használják és azon kevesek nagy hányada nem fórumozik itt. Tehát könnyen lehet, hogy te lennél az első tarros, aki ilyet tervez venni. Egyébként úgy van, ahogy unravel írta, aligha szolgáltató függő. Jellemzően teljes elégedettséggel használjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konteó topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest