Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Itt találsz DVB-C drivert, ha épp megy az oldal. Ha esetleg nem jönne be az oldal (mert néha nem működik), akkor majd felrakom valahova, csak ahhoz meg is kell keresnem a gépen. A letöltésnél a AMDVBT2 BDA driver for DVBC Build 151102 kell neked, az lesz a DVB-C-s driver.
Nálam az eszközkezelőben Astrometa DVB-C Device van. Viszont mielőtt felrakod a DVB-C-s drivert, töröld a programot és drivereket is (eszközkezelőben Eltávolítás és a Törölje az eszköz illesztőprogramjait elé pipa).
-
Bozek
nagyúr
Én TransEdit-be beraktam az összes frekvenciát és azt kerestetem végig. Kijelölöm az összeset, exportálom, majd DVBViewer-be meg betöltöm. Ma épp az HBO3-at adtam hozzá, mert épp ingyenes. A TransEdit előnye, hogy ki lehet választani az FTA-t (Free To Air - ingyenes), így nem kerülnek bele a kódolt csatornák a listába.
Régebben volt gond a közszolgálati (illetve a közszolgálati HD) adókkal, de azóta átrakták magasabb frekvenciákra őket.
-
energomatt
őstag
Tarr - tarros.
Egyébként erre elég kicsi az esély, kevesen használják és azon kevesek nagy hányada nem fórumozik itt. Tehát könnyen lehet, hogy te lennél az első tarros, aki ilyet tervez venni. Egyébként úgy van, ahogy unravel írta, aligha szolgáltató függő. Jellemzően teljes elégedettséggel használjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Formula-1
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Könyvajánló
- Napelem
- SSD kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest