Új hozzászólás Aktív témák
-
janes74
senior tag
válasz
philoxenia #19 üzenetére
-
Saccco
nagyúr
Kár, hogy ez is csak a prémium eszközök privilégiuma lesz.
-
xdx@
aktív tag
Jó ez, csak az akksikra is rágyúrhatnának.
-
chabusch
tag
Kicsit vastagnak tűnik... akkor is ilyen ellenálló, ha mobiltelefonhoz megfelelő a vékonysága?
-
Mondjuk notebookoba szívesen látnám,mert ott nagyon törik a kijelzö
-
Egzee
őstag
csináljanak egy egész telefont ilyen üvegből és sosem lesz semmi baja
-
janes74
senior tag
Ez jónak tűnik,bár a Spicám kijelzőjén sincs karc.
-
plus44
veterán
Én biztos nem hajigálom a telefonomat, ilyen szempontból nem érint, maximum a karcállósága tetszik.
-
attisx
addikt
válasz
philoxenia #14 üzenetére
El nem, csak meg...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bigmasterg #7 üzenetére
Ez azért csak nem törik el....
[link]
-
attisx
addikt
válasz
Lotusomega #11 üzenetére
Érdekes módon az én több mint egy éves N86-omon, nincs se GorillaGlass, se Dragontrail, csak sima edzett üveg (legalábbis hivatalosan nem aggattak rá semmilyen fantázianevet), és mégis makulátlan az előlap állapota, pedig voltak ijesztő pillanatok, amikor azt hittem ennek most kaszáltak...
-
Lotusomega
senior tag
Titánüveget a telefonokba!! Vagy csak simén egy 12es kazánlemezt, és akkor tényelg törhetetlen lesz már
-
attisx
addikt
Van egy olyan érzésem, hogy a Li-polimer technológia elérte a fizikai korlátait, egységnyi méret mellett már nem tudják növelni a tárolt energia mennyiséget. Így csak a telepek méretének növelésével lehetne nagyobb kapacitást elérni, ami viszont az újabb penge őrület közepette nem "gyerebe" a gyártóknak.
-
tothmaxy182
őstag
Tetszik... XD Ki van állítva gyönyörű fekete háttér elé egy tök átlátszó üveglap... Az emberek meg sétálgatnak előtte és nézegetik...
-
BloodRay
veterán
Jónak tűnik, aztán majd a gyakorlat igazolja mennyire is bírja a valós körülményeket.
(#5) ClioRS -> Annak igencsak tudnék én is örülni.
-
bigmasterg
addikt
Videó alapján jónak tűnek, azért egy gorilla glass-al összehasonlítást megnéznék.
Az OK, hogy nagy súly alatt sem törik el, hanem hajlik, viszont az alatta lévő kijelző már nem biztos, hogy annyira örülne ennek. -
ClioRS
őstag
Tudom, hogy unalmas, de akkufejlesztés nem lesz?
Minden szart fejlesztenek, csak azt nem.....
-
Rickazoid
addikt
Dragontrail = sárkánynyom. Érdekes névadás (mondjuk a Raptor Footprint jobban hangzana szerintem). De legalább a terméknek van értelme, minél erősebbek és jobbak az anyagok, annál kevésbé kell aggódni a karcok és egy leejtés miatt. De remélhetőleg nem vékonyka műanyag házakhoz akarják majd párosítani a T. gyártók, amiről lekopik a festék vagy simán összekarcolódik.
Már csak valami zsírtaszító bevonat kéne (ami nem színeződik és nem kopik).(#6) Probber: az legalább üveg, de mi az, hogy nyom (vagy ösvény)?
-
zeg
őstag
A karcállóságon is sikerült javítani, vagy csak rugalmasabb lett?
-
Drenadar
veterán
szegény fóliagyártók
-
^Clown
addikt
Helyes, fejlesszenek csak! Ígéretesnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- LEGO klub
- EA Sports WRC '23
- DUNE médialejátszók topicja
- Nyaralás topik
- Tesla topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Yettel topik
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest