- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cilindrik
aktív tag
Nagyonnagy igazságot mondtál.
Nekem kb 1 hónapig volt szifonom (i4) de 2 okból adtam túl rajta:
AZ IOS nem jöbb be (hiányzott a SENSE) az iTunes meg egyenesen idegesített.
Munkába menet azt láttam hogy 10ből 5 17 éves kis p*csánál i4 van és b*szák a facérbúkot, valamint aki már kicsit is divatb*zi/b*zi kinézetű volt annak is a zsebéből hogy hogynem egy szifon került elő. Bár lehet hogy ez csak az én flusztrációm és tudom hogy le kell szarni, de akkor is idegesített.Szóval számomra valahogy elvesztette a szifon azt a kuriózumát ami miatt kifizetne az ember +30-40K-t.
-
bagkri01
őstag
Na ez tényleg vicces. Erre a egy 20k alsókategóriás teló is jó lenne, és tényleg az ilyenek miatt "nézik le" sokan az iphone használókat. A szomszédaid lehetnek az a kategória aki a KFC-ben az asztalra vágják az iphone-t, hogy megmutassák milyen menők is Ő. Kicsit szánalmas.
ui.:én is kiteszem a telót az asztalra, de tokban. így senki nem tudja a típusát.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest