Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
Hulla eltűnés dolog engem is zavart.Csak moddal játszottam végig, erősebb lett a fegyverek sebzése és a holltestek,bloodsplattering is megmaradt a falakon.Nagyobb sebzés miatt akció dúsabb lett,és könnyebb is,ezt azzal kompenzáltam hogy próbáltam hit nélkül megölni a szörnyeket(Hit=Load game).
Alapból szerintem a fegyverek megállító ereje borzalmas,szinte nincs is ilyenük.Tunkolod őket mint az állat de le se szarják,ugyanúgy eldobják a tűzlabdájukat,rohannak feléd.Játéknak nem csak az a dolga hogy kihivást nyújtson,közbe szórakoztatnia is kell.Na a default harc rendszer mindent nyújt csak szórakozást nem.
2016-os Doom viszont nálam is aratott,legalább 4x végigjátszottam.
-
ncc1701
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Nagyon jó volt a 3-ik rész is, teljesen igazad van, pláne, ha anno kihagytad. A 2016-al az a bajom, h nem volt coop módja.
-
Killer01
őstag
Soha nem felejtem el, az alap Doom3-mat játszottam (még albérletben laktunk Barátnőmmel -azóta Feleségem + 2 gyerek-
) fülessel a fejemen kb 1 vagy másfél órája teljesen belemerülve mikor Asszony leejtette mögöttem a vasalódeszkát... hát, hörögve sikoltottam vagy sikoltva hörögtem + tuti volt egy kisebb infarktusom
Nah, utána vagy 2 hétig nem vettem elő a játékot
Asszony azóta is esküszik mindenre hogy véletlen volt 
-
ncc1701
veterán
A 2016-os doomtól be fogsz xarni. És még a zenéje is iszonyat jó.

-
Lenry
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
sok reloaddal
aztán anno a moddoló közösség csinált egy puskára-szigszalagozott-zseblámpa modot és utána sokkal jobb volt -
Lenry
félisten
a klasszik Doom '93-as
ON is legyek, ha már beszótam

A többnyire sötét, zegzugos helyszínek nem szűkölködnek a jumpscare jelenetekben sem, de legtöbbet a játék hangmérnökeit szidalmaztam bolyongásaim közben - mert olyan profi munkát végeztek.
emlékszem én anno úgy mertem végigjátszani, hogy közben ment a Winamp, mert így nem volt olyan ijesztő

(#4) Dr.F.E.R.I. nah igen, ez volt benne a nagy szopatás, hogy nem lehetett egyszerre fegyó meg lámpa is. vagy eldurrogtattad a sötétbe a lőszered vagy tisztán láttad, hogy mi ellen nem lesz időd elővenni a plazmavetőt...

-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Eredeti Doom 3-ban a fegyver és a lámpa nem ment egyszerre, aztán mivel erre nem tértél ki az írásban, emiatt kérdeztem

-
ldave
félisten
BFG Editionnel játszottál? Vagy az alap Doom 3?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro MAX 512 GB Grafit - Gyári állapot - 30 nap garancia - ÁFÁ-s
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- GoPro 10 Hero Black
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi