Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hannibhál
őstag
válasz
t72killer
üzenetére
hát azért ez elég általánosítás, azt hogy meg valaki minimálbért kap....Miért kapna többet a kötelező minimumnál, ha maga sem nyújt többet? Értem ez alatt a fizikai dolgozókat, irodistákat stb. , akik olyan munkát végeznek(sok esetben semmilyen szakképzettséget nem igénylőt nyilván, a szakképzettség az már produktum) amit kb bármely ember eltudna végezni, ezért úgymond nem nagy a piaci értékük--->kötelező minimumot kapják. Nem beszélve arról, hogy adott esetben nem kötelező maradni egy munkahelyen(ha meg függsz, mert adósságod stb van, hát az szívás).
Azokat sajnálom, akik jó szakemberek voltak, s ki kellett menniük, mert nem találták meg a számításukat, külföldön meg igen, mert az hatalmas veszteség az országnak, csak ez most még annyira nem látszik.
A kenőpénz, lop csal stb meg igaz, azok tényleg felmásztak, de azért a többség nem ilyen, máskülönben a kapcsolati tőke eléggé értékes tud lenni, nem csak ,,magas" szinten hanem a sarki joci néninél is (,, jaj jocikám, ugyan 25 éve ismerjük egymást, majd a friss húsból rakjál el nekem légyszíves...." kezdetű mondatok, a lopásra pedig mondanám a bliccelést,mert hát drága, minek gazdagítsak én mást....)
Szerintem a vezetés, a felsőbb körök egyfajta leképezései az átlag embernek, csak kicsit nagyobb léptékben csinálnak dolgokat, s ez nagyobbat szól adott esetben a médiában, aztán meg lehet nyomatni a ,,bezzeg a becsületes kisembert...." kezdetű nótát
-
Doze
aktív tag
válasz
t72killer
üzenetére
Itt álljunk meg egy pillanatra... Most már belekevertük a tisztességes "munkást", és a középvezetői fizut aki "biztosan könyököl"...
A fenti állításokkal nem tudok vitatkozni: ugyanis fogalmam sincs hogy mennyire igaz/hamis... ez egy feltételezés.
De a "becsületes" munkából élők mindig "igazabbak", "szentek", mint pl a közép és felsővezetők mert ők könyökölnek, alattomosak, és mindig kétszínűek. Nem akarom kiforgatni a szavaidat: értem hogy mire célzol, (és van bőven alapja is), de ennek ellenére is van bőven moralizálás.... úgy ahogyan a kétkezi melós is rámondja az ingesre: semmit nem csinál, léhűtő. Vagy az inges: én vagyok az ész, nélkülem összedőlne minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 eladó!
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Eladó NAS HDD - WD Red 8TB 3.5" 5400rpm 256MB SATA3 (WD80EFAX)
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- AJAZZ AK820 PRO Billentyűzet
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- SAPPHIRE Radeon RX 6800 16GB GDDR6 használt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi