- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
A kedvedért majd pucsîtok a motorháztetőn az adás-vételivel.
Nem vinnék a Sonyt, hanem nekem kellene vinni.
Ha muszáj volt, eddig is vittem.12 éve vagyok polgárőr, ott voltam pár tűznél, árvíznél, vagy csak szimplán balesetnél vagy eseményen biztosítani. Senki se hordta az ételt italt, csak ha vettem. A szolgálat is a legutóbbi időkig úgy kezdődött, hogy bedobáltuk a pénzt a benzinre, amit elfurikáztunk este. Mellény, rádió, telefon, lámpa, lábbeli, téli ruházat. Mind mind pénz. No meg a szabadidő, amit nem lehet megfizetni.
Vannak köztünk páran önkéntes tűzoltók is. Hadd ne mondjam mit költöttek ők.Én így érzem jól magam, ha tudom, hogy tettem a közért. Hogy ha sz*r is a helyzet, én megtettem a részem. A világot nem tudom megváltani, sima ember vagyok. De. Sose felejtem el a hálás szavakat vagy a legőszintébb örömöt.
Így van, jól írta valaki, kötelezővé tették az önkéntességet.
De ez mindig kötelező volt, csak ezentúl jogszabály rendezi.Igen, sz*r ügy annak, aki nyert ezen az inverz lottón.
Igen, lehet hogy engem azért nem zavar annyira, mert egyébként is onkenteskedem.
Lehet köpködni.
-
lapa
veterán
továbbra is veled együtt kérik. ettől függetlenül ha jól emlékszem Kalandor a saját eszközeit (tán nem a vaiot, hanem a mobilját stb) használva volt önkéntes a legutóbbinál. szóval van némi fogalma róla gondolom milyen az, amikor az állam elszedi a kisembertől az árvízkor tévénézést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Küszöbön az androidos PC-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPad topik
- Robotporszívók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kutya topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- HP Zbook Fury 15 G8 mobil munkaállomás -i7-11800H / 32 GB RAM / RTX A2000
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest