- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
válasz
pocok1970 #199 üzenetére
Kézzel éreztem, meg felraktam ilyen battery hőmérséklet widget-et, ami azt írta, hogy 40 fok körül volt (+/- 3-4 C fok)
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
válasz
pocok1970 #197 üzenetére
Az enyém is volt már jópárszor forrófejű a GTA: San Andreas vagy a Deer Hunter 2014 után, de ilyet még nem tapasztaltam.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
pocok1970
tag
Másnál is jelentkezett már az a jellegű hiba a telónál,hogy vibrál a kijelzője? A melegedéssel biztosan összefügg a dolog,pedig egyáltalán nem terhelem. Néha rásüt a nap pár percet és már ugrálnak is az ikonok.
-
bepe79
addikt
A telefon ajánlgat valami elérhető frissítést (4.4_2015_02_02), de még nem raktam fel, mivel a jelenlegi is tökéletesen működik. Már elvileg kint van rá az 5.0 hivatalosan, mért nem azt ajánlja fel? Vagy az csak később lesz OTA is letölthető és telepíthető?
-
bepe79
addikt
-
bepe79
addikt
válasz
kovipetiii #192 üzenetére
Azokról a játékokról tudok nyilatkozni, amiket én tettem fel: GTA: San Andreas megy tökéletesen, Colin McRae Rally is folyékonyan, Bus Simulator 2015 szintúgy, és a Deer Hunter 2014 is. A GTA: San Andreas röccenés nélkül fut közepes-magas beállításokon, amikkel az Ace4-emen iszonyatosan akadt. Tehát én azt tapasztaltam, hogy ez a MALI-400 MP2 IGP (GPU) videókártya nagyon fürge benne, és tökéletesen teszi a dolgát. Egy percig sem kell félni tőle. Mondjuk RR3-at még nem próbáltam, találkoztam eddig pár játékkal, amik nálam háklisak az MTK+MALI kombóra: Horn ; Starfront Collision, de még majd próbálkozom ezekből másik verzióval.
-
kovipetiii
csendes tag
Én a videó kártyától félek . Mondjuk fut rajta a real racing 3 akadás nélkül ? film nézésnél nem akad ? Nagyon tetszik, egy samsung S3 mat cserélnék le .
Iphone 13pro, Ps 5,Lg nanocell tv, Chevrolet orlando , peca.
-
bepe79
addikt
-
nextman
aktív tag
Fel lehet venni valamelyik gombbal egy hivast?
Faraszto mindig elohuzni a tokbol es utana az ujjam huzgalni a kepernyon.
Es 4 gomb is van rajta... -
bepe79
addikt
"belső tárolóból pedig 8, amiből szerencsére 6 gigabájt elérhető"
Ezt én nem tapasztaltam, sőt, majdnemhogy pont fordítva van, de szerencsére valóban tudja használni az app-ok és játékok telepítéséhez a micro-SD-t (külső tárhelyet), amiből nekem egy 32 GB-os van, így bőven feltelepülnek és mennek a több gigás játékok is.
-
bepe79
addikt
És tényleg, a belső tárhelyre mozgatva már tökéletesen működik az Időkép widget, meg a többi is!
-
bepe79
addikt
Hoppsz! Jogos! Telepítési destination-nek az SD van megadva primary-ként, mert az egy 32 GB-os Sandisk.
Akkor azt hiszem meg is oldódott, hogy miért nem működik. Felrakom ezeket a fontosabb rendszerprogikat a belső memóriába (úgy már remélem müxeni fognak), és a játékokat meg majd a micro-SD-re.Köszönöm a tippet, Isten vagy!
-
bepe79
addikt
válasz
Keeperv85 #183 üzenetére
Nem, e miatt ne válts vissza! Csak tudni szerettem volna, hogy mi az oka, de ezek szerint nem csak nekem nem látszik a Modulok között az Időkép widgete. Most fölraktam az 5. vagy 6. időjárás widgetet, és ez működik..
Időkép és pár másik továbbra sem. Ha a 4.4.2 az oka, akkor én is frissíteni fogok a gyári 5.0-ára.
-
bepe79
addikt
válasz
Keeperv85 #178 üzenetére
És hogy kell kirakni? Hosszan tartom az ujjam a desktopon, feljön a menü. Ott "Modulok", és ott nem látom az általam feltelepített app-ok közül az egyikhez sem a widget-et, amit ki tudnék rakni. Konkrétan a moduloknál nincs Időkép, pedig fent van. Nincs Accuweather, pedig fent van.
-
bepe79
addikt
Te tudsz nem gyári widgetet kirakni a desktopra? Pl az időképét? Csak én vagyok béna?
P.S.: nekem Motorola töltővel simán töltődik jól a cucc (a Defy+-é volt)
[ Szerkesztve ]
-
nextman
aktív tag
Volt ma egy kis meglepi toltes teren. Olyan 15%-on allt az energy, amikoris munkahelyen raraktam USB kabellal a PC-re toltes celjabol.
Egy ora alatt, 1%-ra merult a telcsi, vagyis gyorsabban merult, mintha nem toltottem volnaSzoval toltesre erdemes a toltojet hasznalni, nem lehet mindenfele mezei USB-vel megetetni.
[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
A gyári widgeteket Nova alatt is ki tudom tenni (pl. óra, google search bar, stb.), csak az általam felrakottakat nem (pl. Időkép, Sense Dark Widget, Accuweather, stb.)
-
punky10
addikt
Nova alatt nem jelenik meg a moduloknál semmi, vagy megjelenik, csak nem lehet kiválasztani? Esetleg ki is lehet választani, csak a kijelzőre nem kerül rá? Újraindítás után sem? Az ismert, hogy alternatív launcher nem biztos, hogy ki tudja tenni a gyári widgetteket, de ilyen problémáról, kint a Tied, még nem hallottam.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
bepe79
addikt
Megjött a teló végre, rögtön lenne kérdésem is: egyéni widgeteket nem lehet beállítani?
Föltettem ugyanis már az Időképtől kezdve az AccuWeather-ön át az OMSZ alkalmazásáig egy csomó időjárás app-ot, de egyiknek a widget-jét sem sikerült kitenni a desktopra, még Nova launcher alatt sem.
-
bepe79
addikt
Felhívtam ma a 421-7235-öt, és az NL-es tracking number alapján már azt látja, hogy a vámkezelés megtörtént, csak a tracking nem frissült még, és hogy 6-án zárult le a VÁM-kezelés. Azt mondta, hogy 2-3 nap alatt továbbítják kézbesítésre, tehát még akár óriási szerencsével péntekre meg is érkezhet hozzám...
LOL
Az április 10-e lesz már, és február 20-án rendeltem a cumót..Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
Az enyém még mindig nem jött meg, úgy, hogy február 20-án rendeltem, másfél hónapja... a magyar VÁM-on ácsorog...
-
bepe79
addikt
Na, Geekbuying tapasztalat, hátha valaki tervez(ne) rendelni tőlük a közeljövőben:
február 20-án rendeltem meg a cuccomat tőlük (DG700+tok), 2 héten keresztül Spring Festival volt, és erre fogva rá sem néztek a rendelésemre (és senki máséra sem), de még a nekik küldött levelekre sem válaszoltak, auto reply volt beállítva, hogy most senki sem olvassa el náluk, és nem fognak a szokásos 48 órán belül válaszolni. Elmúlt a nagy kínai fesztiválos móka, utána érdeklődtem levélben is, és a live chat-en is náluk, hogy wtf. Azt mondták, hogy a telóhoz rendelt tok nincs raktáron, és legyek türelemmel. Na ez ment kb. másfél hétig, míg végül lett nekik, és március 13-án (!), 3 héttel a megrendelés után történt valami náluk, kaptam tőlük tracking number-t végre. Na most azóta eltelt újabb 5 nap, és egyetlen bejegyzéssel frissült a tracking number-ös oldal, most már ezt írja: "The item is ready for shipment"
Tehát holnap után lesz 1 hónapja (!), hogy eljutottunk odáig, hogy talán elhagyja Kína határait lassan a csomagom, de most már ebben sem vagyok biztos. A tracking number alapján valami holland futár-céggel állnak kapcsolatban, a [link] oldalon 'lehet' ellenőrizgetni a rendelés állapotát.
Valaki hallott már erről a cégről? Vagy rendelt már valaki a Geekbuying-tól? Mert ez lassan a vicc kategóriát súrolja. 7-16 napos házhozszállítási időkről írnak az oldalukon, ehhez képest 1 hónap alatt jutottak el oda, hogy postára adják, és most mondta az üfsz-eseük a live chat-en, hogy még 7-16 nap, amíg update kerül majd a tracking oldalra...Ez milyen már? Szerintetek ez normális dolog?
-
bepe79
addikt
Február 20-án rendeltem, így 20 nappal a megrendelés után, most március 12-én átbillent a megrendelésem státusza processing-ből Shipped-be, és írták e-mailben is reggel, hogy megkezdték a kipostázást. Tehát eddig 20 nap, azt mondták, hogy 25-35 business day, amíg megérkezik, az már másfél hónap, és akkor utána még ül majd pár hetet még a magyar vám-on meg postán.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Francia91 #164 üzenetére
"Na meg hogy 2015-ben 3 gp formatumban rogzitunk videot, ami kozismerten szar minoseg... Inkabb akkor vettek volna le 720p-re, es lett volna normalis minosegu mp4..."
Ennyiből ki is derült, hogy fogalmad nincs a formátumokról vagy a konténer fájlokról...
3gp = mp4
Ha nem érted, nem baj...csak akkor ne írjunk hülyeségeket légy szíves!
-
Francia91
veterán
Hat a fenykepek minosege még nappali kepeknel is iszonyat sz@r
Na meg hogy 2015-ben 3 gp formatumban rogzitunk videot, ami kozismerten szar minoseg... Inkabb akkor vettek volna le 720p-re, es lett volna normalis minosegu mp4..."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
bepe79
addikt
válasz
madarasz92 #162 üzenetére
Akkor is úgy mutatta. Csak rákattintani nem tudtál, meg megrendelni nem tudtad sehogy az oldalon úgy egyben a 3-at akciósan.
Most engedi?
-
bepe79
addikt
válasz
madarasz92 #160 üzenetére
Amikor én rendeltem, akkor ez az opció nem volt kattintható, és más sem tudta kiválasztani, aki szintén a geekbuyingtól rendelt innen a topicból. Úgyhogy mivel nekem memóriakártya amúgy sem kell, mert van, ezért összeválogattam kézzel csak a telefont és a krokodilbőr tokot.
-
madarasz92
őstag
Egyébként a mostani akcióban is jár hozzá a tok meg a 8gb kártya?
-
bepe79
addikt
Na, chat-eltem a geekbuying kínai ügyfélszolgálatosával, kiderült, hogy miért nem adták már lassan még csak postára sem Kínából a cuccomat (valószínűleg nextman fórumtársé is ezért van még "processing" státuszban:
"[17:00:12] customer service01: xxxxxxx we check that the Leather Hard Flip Cover is not available ,
[17:00:34] customer service01: we will get it prepared well this week"xxxxxxx helyén az order number-öm áll.
Szóval nincs tokuk raktáron, ezen a héten beszerzik, és postára is adják együtt.
-
bepe79
addikt
Na megkeresem holnap a live chat-en keresztül a geekbuying üfsz-t, mert több mint egy hete még postára sem adták Kínából a cuccomat a nagy fesztiválozás miatt. Csak akkor legalább order előtt informálnák az embert.Egyébként ha 25-én -ahogy írják a levélben - vége a Spring Festival-nak, akkor hogy lehet, hogy 28-áig sem adták postára a cuccokat? 3 ember dolgozik ott? Mert külföldi fórumokból kb. ez jött le ("Emma 27-éig szabin van, és amint visszatér, megválaszolja a panaszleveledet" szintű válaszok)
-
Keeperv85
nagyúr
-
punky10
addikt
Tetszik a lock-ja.Nem leehetne valahogy megszerezni?
-
bepe79
addikt
-
Keeperv85
nagyúr
Jön a telóra az 5.0...
-
punky10
addikt
válasz
CoolBoy323 #145 üzenetére
A videó nem is a vízállóságát hirdeti....Egy kalapács is be tud ázni, csak nincs benne semmi olyan, ami meghibásodhat...Ebbe a kínai Doogie-kalapácsban pedig van...
-
bepe79
addikt
25-én, tegnap véget ért a Spring Festival Kínában, így most már azt írják e-mailben, hogy hamarosan elkezdik (!) feldolgozni a leadott megrendeléseket, és megkezdik a postára adását a megrendelt cuccomnak!
1 hét után elkezdik postára adni..
Onnan már csak 4 hét kb, amíg ideér a határhoz, 1-2 hét, amíg ül a VÁM-on, és újabb 1 hét, amíg a VÁM-ról továbbrúgdosva kihozza a postás.
-
bepe79
addikt
válasz
Keeperv85 #110 üzenetére
"A te kedvedért leírnám újra: a hátlapot takaró minta NEM műanyagból van! Nyilván nem valódi bőr, de valami műbőr szövet."
Tudom, ezt nem nekem írtad, de sajnos a MA és más teszteket olvasva az bizony bőrhatűsú műanyag lesz.
Ha neked más infóid vannak, és nem így van, akkor viszont arra lennék kíváncsi, hogy a MA mit tesztelt.
Jó lenne végre tudni 100%-ra, hogy az most bőr, vagy műanyag.
-
bepe79
addikt
A "desktop" személyre szabható? Mert hát ez (is) lenne az Android előnye, és a cikkben azt írják, hogy az elsődleges / fő aktív desktopon a google kereső bar mindig ott van. Azt nem lehet áthúzni másik desktopra vagy a kukába? Bár gondolom max másik launcher fölrakása után már úgy szabom testre, ahogy akarom.
-
bepe79
addikt
A MA videóján: [link] az látszódik szétszedésnél, hogy a hátlap és az akksi között ennél is van szigetelés, valami gumiborítás-féle. Nem tudom, hogy az mennyire védi meg a belső szerveket és az akksit egy esetleges beázásnál / úszásnál, de a semminél nyilván több.
-
punky10
addikt
válasz
hallerlaller #131 üzenetére
Így van...És az említett Xperiáknál is a hátlap alá bejutott a víz.Csak ott még volt egy szigetelés, és azon nem jutott túl.Az Active egy plusz ellátott fedővel takarta le az akksit és a kártyafoglalatokat, míg a Go a hátlap mögött egy teljesen szigetelt testet kapott, amin csak a kártya nyílásait kellett pluszban tömíteni.Mindkettőt mostam többször is, videóztam velük víz alatt(nem lettek szép videók, nem tudott pontosan fókuszálni és fényt mérni egyik sem...) Nem volt velük probléma.Mint ahogy a mostani tetkóval sem...Nekem a vízállóság fontos, első dolog, amit leteszteltek egy új telón...
-
kormányka
csendes tag
Ajaj, az a hátlap nagyon Vertus lett...
Sony Xperia Z1 Compact
-
bepe79
addikt
Valóban félreérthető a cikkben leírt mondat a hátlappal kapcsolatban, most elolvastam még egyszer: "Hátul akad egy egész bekezdés megtöltésére alkalmas elem, kezdve a krokodilbőr mintás, oldalain valódi varrással díszített műanyag elemmel." Akkor most ez ilyen műbőr anyag, aminek műanyag hatása van, vagy bőrnek látszó műanyag?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
hallerlaller #131 üzenetére
Lehet, hogy működne, de én nem tenném tűzbe a kezem érte. Szerintem a felső takaró miatt necces... Bár a fene tudja. Ki kéne próbálni...
-
-
bepe79
addikt
válasz
CoolBoy323 #113 üzenetére
Na, kezdek kiokosodni külföldi rendelésekből: [link]
"1, Vámmentes (figyelem, nem áfa mentes) termékek listája:
Mobiltelefonra, tabletre és egyéb, a listában szereplő tételekre (ahol a szerződéses vámtétel (%) mezőben mentes szerepel) vámot nem számolnak, csak ÁFÁ-t. 1001/2013/EU végrehajtási rendelet Még akkor sem, ha az eléri vagy meghaladja a 150 eurót.
"Ez a rendelet teljes egészében kötelező és közvetlenül alkalmazandó valamennyi tagállamban.
Kelt Brüsszelben, 2013. október 4-én.""Tehát kollégával, aki szintén rendelt geekbuying-ról innen a topikból, nem kell VÁM-ot fizetnünk, mert VÁM-mentes a mobiltelefon. Mondjuk én ebből a tekintetből is megszívattam magam, mert rendeltem mellé egy tokot is...
-
DiamondBack
senior tag
Ellenállhatatlan? Az a hátlap gusztustalan...
-
Keeperv85
nagyúr
No hát azért ne a legrosszabbat reméljük, ha már így sikerült bevásárolni. Azért nem lenne rossz valami normális árfekvésben kijönni. Kellemetlen pont negatív példának előállni, de hát ezt most sajnos benyelted...
@hallerlaller:
Szerintem sem nyerő ötlet vízbe tenni, annak ellenére sem, hogy papíron bírja. Az enyém is volt mosdókagylóban, de megmondom őszintén, hogy nem szívesen ismételném meg ezt... folyó víz alatt nincsen baj, de ez a megmerítéses téma nem nagyon opció...
[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
válasz
Keeperv85 #121 üzenetére
Húúú, hát most nagyon irigyellek ám.
Neked ott van a kezedben, amiért én kb. most 1.5-2 hónapig fogok sz.pni, és küzdhetek a kínai seller-el (vele jó esetben nem kell azért sokat), a magyar POSTA-val és a NAV-al, + még 2-3 járulékos költséget is rádobnak, így kijön a végső ár kb így: termék + tok + postázási biztosítás (GB) + VÁM díja + ÁFA + vámkezelési kötség + POSTA plusz kezelési költség...
Már ha fennakad. Mert nagyon neccesen a határon van a cucc, majd kiderül, hogy mi lesz.
[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
válasz
CoolBoy323 #117 üzenetére
Na, ott adtak NAV-os linkeket, és a kommentek között találtam ilyet is:
"Én csak most találtam erre a fórumra ahol kicsit ámulok és bámulok! Én maholnap 1 éve vásárolok SVÁJC,SWÉD,KÍNA,ANGLIA,TAIWAN,MALAJSIA,USA Országokból. Én is kérdeztem ezt-azt vám kötelesség és adóügyi tudatosságról. /TERMÉSZETESEN VAN KÜLÖNBSÉG AZ UNIÓS ÉS A NEM UNIÓS VÁSÁRLÁSOKRÓL!!/
Amit én tudok és eddig így volt KÍNÁBÓL 150$-ig nem kell adózni.Persze én magamnak rendelem az árut!"Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
válasz
Keeperv85 #119 üzenetére
Ott volt a DG700 is a kis fekete dobozában.
De mi ez? Valami seftesnek a yt videója?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #117 üzenetére
Én pedig közben körülnézek, hátha akad itt valami frissebb motyó... [link]
-
bepe79
addikt
válasz
Keeperv85 #116 üzenetére
A MALI 400 GPU / IGP az 1.3 GHz-en pörgő 4 MTK-mag társaságában és 1 GB RAM mellett viszont még jódarabig elősegíti, hogy akár új játékok is fussanak a telefonon, főleg így, hogy Android 4.4 KitKat van rajta.
Én pl. a jelenlegi Ace 4-em Adreno 306-osát (bár papíron erősebb) gyengébbnek érzem játékok alatt, mint a régebbi vasam (S Advance) MALI 400-as GPU-ját, úgyhogy egyáltalán nem bánom majd, ha visszatérhetek a MALI-hoz. Szerintem nem gyenge a hardware, és még jó darabig nem is lesz az (szvsz)Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Keeperv85
nagyúr
A készülék alatt futó vas kb. tavaly nyáron volt a középszint belépő darabja. Mostanra kicsit koros kezd lenni. Nyilván nem arról van szó, hogy utána a kukába kéne vágni, pláne nem ezen az áron, mert nagyon is szerethető és használható darab (főleg a programozható gombja tetszik), de már nem üti meg azt a szintet, amivel egy-egy új készüléknek rendelkeznie kell belépő kategóriában is...
-
bepe79
addikt
válasz
CoolBoy323 #113 üzenetére
Mindjárt megérdeklődöm ott utólag, hogy hogyan is megy ez a VÁM-olás és annak megfizetése.
-
nextman
aktív tag
1 honap alatt elavul?😀
Hat igen elismerem elhamarkodtam a dolgot. Azert a mostani telom is vagy 2 eves nalam lassabban avul a tech nem havonta. -
bepe79
addikt
válasz
Mr.Silkó #109 üzenetére
A hátlap nem műanyag, hanem valóban bőr (vagy műbőr), csakúgy, mint a Vertuknál. Csak a Vertuval ellentétben nem másfél vagy 1 millió Ft-ba kerül, hanem 50-60k HUF-ba. A MA cikke szerint is korrózió-álló és karcálló fém az oldala + más anyagú merevítések, úgyhogy szerintem nagyon rendben van az anyaghasználat. Az általam belinkelt videók alapján meg pláne.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Mr.Silkó #109 üzenetére
A te kedvedért leírnám újra: a hátlapot takaró minta NEM műanyagból van! Nyilván nem valódi bőr, de valami műbőr szövet. A keret végig fém, csak körben rá van csavarozva pár merevítés. Nem pedig félig. ízlésekről pedig nem illik vitatkozni. Egyébiránt a Vertu nem kevéssel drágább...
-
Mr.Silkó
veterán
Abban egyetértek, hogy ez is ocsmány( meg a Vertuk is azok), de a Vertuk legalább tényleg minőségi anyagokból szoktak felépülni, nem krokibőr-mintás műanyagból és félig fém, félig műanyag keretből. Elképedek, hogy ezt így kiadták, és még jobban elképedek, hogy ez kell(het) valakinek.
-
bepe79
addikt
válasz
Keeperv85 #107 üzenetére
Nem hiszem, hogy baja lesz, hacsak nem ad rá okot az ember (rootolás, főzött ROM felrakása, leejtés, szándékos úsztatás). Én pl. úgy vigyázok minden telefonomra, mint a szemem fényére, és gyári hw hibás telefonnal sem találkoztam még, igaz, eddig főleg Samsung és Motorola telefonjaim voltak). De egyre inkább nem vackokat gyárt már a kínai telefonipar (Xiaomi, Doogee, Lenovo), szerintem nem lesz baja sem az övének, sem az enyémnek, de beszámolunk majd itt a fórumon.
-
nextman
aktív tag
Kotottem ra en is,600 ft mi az? Utana gondolva lehet megeri 57ert magyar boltban venni, de becsapos a gb oldala, ott35ert volt listazva. Na mire megvettem paypalon keresztul 40 lett. Vammal egyutt kb 50 lesz. 7 ezerert valoban nem kellett volna problemazni, de a 35 tul jol nezett ki😄.
-
bepe79
addikt
válasz
CoolBoy323 #104 üzenetére
Igazad van, 42k-t most felszoroztam 1.27-el, és valóban ottan körül lenne (53k), csak mindig reménykedem, hogy nem vámolják el (nem tudom, mi az összeghatár). Így utólag belegondolva már megért volna, én arra számítottam, hogy az 50000 HUF / 150USD alattiakat talán nem vámolják, és akkor olcsóbban megúszom. De majd meglátjuk.
-
bepe79
addikt
Mindegy. Ezekkel együtt is olcsóbban jön ki, mintha idehaza vettem volna meg 59-60 K-ért. Elb@sz.i meg nem fogom, mert sem root-olni, sem főzött ROM-ot telepíteni nem szoktam egyetlen Androidos telefonomra sem, így a garancia miatt sem parázok annyira (csak hw hibás ne legyen). Viszont az order-nél a geekbuying még mindig csak azt írja, hogy processing, mivelhogy 24-ig az új év ünnepe vagy spring festival vagy mi a nyavaja van, és nem szállítanak nagyon semmit sehova, erre külön felhívja a figyelmet a geekbuying meg az e-bay is. Úgyhogy szerintem a postára adogatást is csak febr. 24 után kezdik meg, és még onnantól számítva pár hét, amíg ideér(het) valamikor a 3 hét és a soha között.
-
SLYM
veterán
-
magyarattila
tag
Such hátlap, very artsy, many csörgés, wow.
Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna róla.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Stílusos megjelenésű az első Doogee termék, amelyet tesztasztalunkon kipróbáltunk, a Titans 2 ráadásul víz-, por- és rázkódásálló borítást kapott.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest