Doogee Titans 2 DG700 - nem harap

Bevezető, tartozékok

Olvasóinknak feltűnhetett, hogy egyre több és több távol-keleti márkáról írunk akár hírek, akár tesztek formájában. Ez aligha véletlen, hiszen az olyan tradicionális ázsiai gyártók mellett, mint a Sony, a HTC vagy a Samsung, az elmúlt évek a Kínai Népköztársaság feltörekvőiről szóltak. Ilyen a Huawei, a Xiaomi, a Coolpad, a Meizu vagy a mobilos piacra is betörő Lenovo, és együttes piaci részesedésük ma már hatalmas.

Vaskos és nehéz a Doogee Titans 2
[+]

A 2002-ben alapított KVD International Groupról valószínűleg kevesen hallottak, hiszen jó ideig más gyártók beszállítójaként keresték a kenyerüket, azonban az elmúlt években több brandet is elindítottak, a Bedove és a KVD után 2013-ban a Doogee-t. Az egyes brandek más-más piaci szegmenst céloznak meg, Doogee logóval fut például a strapabíró középkategóriás Titans széria, amelynek második tagja, a Titans 2, vagyis a DG700 a PingDigitalnak köszönhetően már itthon, hazai garanciával is megvásárolható.

Krokodilbőr mintás a Doogee Titans 2 hátlapja
[+]

Ellenálló és ellenállhatatlan – akár ez is lehetne a Titans 2 mottója, amely stílusos megjelenésével, határozott éleivel és tekintélyt parancsoló méreteivel valóban kitűnik az átlagos, mindenhol lekerekedő mobiltelefonok közül. A figyelemkeltő vonások egyébként jellemzői a strapabíró készülékeknek. Ami a védelmet illeti, a DG700 IP67-es minősítést kapott, és a gyártó szerint a sivatagtól a dzsungelen át a dermesztő hidegig mindenhol hű társ lehet, az üzemidő hosszáról pedig 4000 milliamperórás telep gondoskodik. Azt viszont érdemes megjegyezni, hogy a specifikációk ütésálló minősítésről nem írnak.

USB OTG kábel a Doogee Titans 2 dobozában
[+]

A doboz egyszerű és nagyszerű fekete festést kapott, rajta egy termékfotóval és alig látható feliratokkal. Belül habszivacs fogja közre a Doogee-t (nem mintha szüksége volna a puha és kíméletes védelemre), ami alatt a 2 amperes töltőfej, egy microUSB kábel, egy mikrofonos füles és némi leírás lapul. Ez azonban nem minden: az előre felragasztott képernyővédő fólián felül a Doogee mellékelt egy bontatlant is, emellett helyet kapott a csomagolásban egy USB OTG kábel, ami megkönnyíti a Titans 2 és egy másik mobileszköz összekötését. Miért tennénk így? – kérdezheti a Kedves Olvasó. Nos, több eszközhöz hasonlóan a Doogee is képes másik készüléket tölteni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés