- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
samael81
tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy van megoldás arra a problémára miszerint amikor fotózok a vaku hamarabb elvillan mint ahogy a kép elkészülne, így gyakorlatilag felesleges használni. Magyarul először villan és közvetlenül utána készíti a képet. Valaki tapasztalt már hasonlót?
Építő jellegű válaszokat várok, előre is köszi. -
macilacus
senior tag
válasz Graphics #263 üzenetére
Hétfőn rendeltem egyet, bár nem tőlük, hanem tőlük, ami péntekre meg is jött :-)
Egy két szoftveres nemtetszést leszámítva, nagyon kellemes, és szerintem szép is, a készülék
A szoftveres nemtetszésekre remélem a root megoldás lesz, bár még dolgoznom kell rajta, hogy sikerüljön
A telefon biztos, hogy nem IP67-es bár az első linkelt oldalon azt írják. A gyártó oldalán semmilyen IP védettség nincs említve, de szerintem a legjobb akarattal is csak max IP65 lehet. A hátlap mind tapintásra mind szaglás alapján tényleg bőr, mármint kívülről, szerintem bőr bevonatú műanyag.
Jó volna erről a telefonról is teszt és topik[ Szerkesztve ]
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
kandurbandi1
csendes tag
Elcsesztem,törölnè valaki?
-
kandurbandi1
csendes tag
Ebay.de
118Euro -
Keeperv85
nagyúr
válasz kandurbandi1 #274 üzenetére
Most ugye nem tudom megnézni, de úgy rémlik az van rajta...
-
Keeperv85
nagyúr
-
nextman
aktív tag
Nekem leszakadt a Jacket es toltot rejto fedele. El is hagytam, igy kicsit meztelen most a telcsi. Szerintetek lehet ezt potolni?
-
eszementális
tag
Hali!
Tesómnak van ilyen telefonja, kb fél méter magasról leesett és úgy gondolta a telefon, hogy nem akar működni az érintőpanel. Na akkor szedjük szét gondoltam és a strapatelefonban az egyik csatlakozó kimozdult. Hát nekem ez elég érdekesen hatott! De legalább egyszerű szétszedni. -
kandurbandi1
csendes tag
40-èrt árultam,kutya nem kèrte.
-
Graphics
Jómunkásember
Kínai kínainak farkasa.... [link]
-
Pana-Man
újonc
válasz Keeperv85 #248 üzenetére
Ismét jelentkezem. Hosszas egyezkedés után múlt héten lezártam a szeptember óta futó ügyemet. Nem volt bizalmam a Titans 2-höz a tortúra miatt. Inkább vetetett volna valami mást a termékei közül az eladó, amikor pedig inkább az árát kértem vissza, teljes csend volt felőle. Ezért beadtam a derekam, belementem a cserébe, de még kértem vissza pénzt, mert igen sokba került nekem a DHL. Két hete küldtem vissza a javíthatatlan darabot, múlt pénteken érkezett a cserekészülék, vagyis egy új, hibátlan DG 700. Hasít rendesen. Gyorsan múlnak a fenntartásaim. Tegnapelőtt vettem hozzá egy bőrtokot, amibe munkahelyemen mindig becsúsztatom. Más nem is fér így abba a zsebembe. Az állandó merevedés látszatát és érzetét kelti. Most fogom betenni az új, 32 Gb-os memóriakártyáját. A másodikat. Egy hete vettem már az ITmediától egyet, csak 10 perc után elvesztettem. :/ A microSD-hez adhatnának mikroszkópot is.
-
nextman
aktív tag
Nekem 4.4.2-n az van.
-
dudka2
csendes tag
Bocsi, igazából erre gondoltam. Amelyeken szokták mutatni a telefont demo képeken.
https://www.google.hu/search?q=doogee+dg700&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMIntW_peiXyQIVhqpyCh2pywCJ&biw=1280&bih=913#imgrc=Sk_253upSICOgM%3A
http://www.kirakat.hu/mobiltelefon/Doogee/DG700-Titans-2-arak-b7ea20fa2273108debf3f3b833819a5a.html
-
dudka2
csendes tag
Sziasztok!
A napokban kaptam meg a készülékemet, TinyDeal német raktárból. Ez első körben egyszerűbb volt 37800 Ft és 6 nap alatt csöngetett vele a postás, garantáltan Vám és Áfa mentesen, mivel az EU területről érkezett. Viszont a készüléken már 5.0 android rendszer van, de a jellegzetes kék színű háttérképernyő nincs a galériában. Beszerezhető ez valamilyen módon? köszi a segítséget
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Pana-Man #247 üzenetére
Szia!
Először is: sajnálattal olvasom a kellemetlen tapasztalatokat, így a tiéd is, mivel nálam a leghosszabb ideje megmaradt készülék a tesztdarabok közül. (Főnök, légyszi eddig olvasd, kösz! )
Attól félek, hogy a nálam lévő hogy kerül majd vissza, ha lejárt a tesztideje, de nagyon valószínű ki kell fizetnem, mert... hát ez kapott pár dolgot: festék, mellette vágom a gress lapot, szedtem már ki odaszáradt simítóvakolat alól... és egyszer véletlen lerúgtam egy panellépcsőn is. Ezen kívül számottevő mennyiségű esésen van túl. Elől kifogástalan állapotban van, de a "króm" csíkok a hátlapon feladták. Teljesen lekopnak idővel...
-
Pana-Man
újonc
válasz Pana-Man #244 üzenetére
Jól eltűntem és nem véletlenül. A telefon a 7. napon feladta velem az életet. Túl van egy sikertelen processzor átforrasztáson a Kobee-nál. Az eladója visszautalt 25 eurót, de most már inkább visszaküldeném neki ezt a nagy darab.. sejtitek, mit. Még hogy strapatelefon!
Nem tagadom, volt egy apró pottyanása: úgy fél méterről kicsúszott mélyhajolásban (munka közben!) a kertésznadrágom zsebéből és pottyant, mint bármelyik másik telefon, ha a gravitáció épp szenyázik. Láttam a YouTube-on, hogy autóval mennek rajta oda-vissza! Még aznap akadozni kezdett a power gomb működése, másnap már aktiválni és bekapcsolni sem lehetett. Nem a gomb sérült és szoftverfrissítés sem segített rajta. A proci átforrasztását ajánlotta a szerviz 60-70% esélyt adva a sikerre. a 30-40 jött be, mert azóta a kép táncol a kijelzőn. Még volna egy módszer, a továbbiak meg nem gazdaságosak.
Az első szervizes véleményt elküldtem angolra fordítva Németországba Hassannak. Arra már nem reagált.[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
-
Pana-Man
újonc
Egy másik itteni topicba írtam, másolom. 3 nap után nekem is van már némi tapasztalatom az 5.0-s édességgel.
1. Bármennyire is szutyi darab a Sony Xperia E-m, a hangja a DG 700-hoz képest Hi-Fi.
2. Ilyen gyors telefonom még nem volt, bár bekapcsoláskor nem kéne olyan erősen világító képernyő neki.
3. Kikapcsolt állapotban is képes ébreszteni. Androidos telefonok tudtommal ezt eddig nem tudták, de nincs túl nagy tapasztalatom, tévedhetek. Ez ébreszt, bár félálomban gőzöm nincs, hogy állítom le a tilinkózást.
4. Az ikonokat nekem is eldobálja. Azt hittem, valamilyen tisztító app műveli vele, de azok kidobása után is így van ez.
5. Németországból rendeltem Ebay-en hétfőn, pénteken hozta is a postás. Az eladó regisztrációs neve nem volt nagyon árulkodó, de a vételárat Hassan fogadta.
6. Számla és/vagy gari nem volt a csomagban, érdeklődésemre péntek óta semmi reakció nincs, pedig addig elég jól kommunikált velem az eladó és a DHL-es követés is rendben volt.
7. Nem tudom, milyen rendszerben, de van olyan, hogy telepítés közben rákérdez a telepítés helyére, van, hogy én teszem át utána.
8.Volt app (Chrome, Időkép), amit engedett átpakolni, de aztán nem indult.
9. Nem értem, hogy a Clean Master hogy és honnan szed elő akár negyed óra után is 400-700 Mb törlendő szemetet. -
TheSaurus62
tag
Most szaladtam bele én is a tárhely hiányba, pedig az Android 5.0 van rajta. Pár dolgot átmentettem a régi telefonomról SD-kártyán (backup + restore), de a Playről már semmit se hagy letölteni.
Az OTP Smartbank alkalmazást meg SD-ről se tudom telepíteni, mert nem kompatibilis ezzel a készülékkel...
És hiába állítom be, hogy SD-re telepítsen, mégse oda telepít.
Rootolnom kellene?Bámulatos, hol tart már a tudomány...!
-
dareal
tag
válasz TheSaurus62 #238 üzenetére
vigyázz vele, ami nálam volt, annak a zseblámpa alkalmazása mindenhez jogot kért - kína meg ismert a zseblámpás malware alkalmazásairól. hogy használja-e a jogokat, azt nem volt időm megnézni.
HTC Desire Amoled: rooted/AlphaRev 1.8 S-OFF HBOOT 0.93.001 - MIUI-Ekre (based on MIUI_Au) | Galaxy Tab: rooted stock 2.2 rom | iPhone4 / iPad2: JB 4.3.3 | Xperia x1i: own custom rom | Several WinCE systems
-
TheSaurus62
tag
Most én is hozzájutottam egy ... hm... példányhoz. Érzetre, fogásra brutális, mondjuk nagy kezem van, nagyobb képernyőket is átérek hüvelykujjal, de ez tényleg nehéz. Kézifegyvernek biztos jó lesz, a hátulját meg nem nézegetem (nincs benne semmi nőies). Egyébként jónak tűnik, egyelőre nem észleltem hibáját.
Bámulatos, hol tart már a tudomány...!
-
samael81
tag
Sziasztok. Akadt egy kis gondom. felraktam a doogee.cc oldalról a legfrissebb 5.0 androidot flashtool-al. Fel is ment rendesen, de mikor bekapcsolom a készüléket akkor a kijelzőn a kép vibrál, be van csíkozódva. Amúgy minden más működik. Van egy calibration mappa a csomagban, gondolom az kell a képernyő rendberakásához, de arra ötletem sincs, hogy miként kell felrakni. Valakinek valami ötlet?
-
ToXeN
tag
Lollipop alatt már lehet telepíteni progikat SD kártyára (vagy a nagyobbik partícióra)? Ugye, mert KitKat alatt azonnal elfogy a belső tárhely.
[ Szerkesztve ]
"Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra"
-
samael81
tag
-
nextman
aktív tag
válasz eszementális #230 üzenetére
Tegyetek vissza az aksit.
-
eszementális
tag
Ma érkezett egy ilyen teló és egyszercsak nem münködött a bekapcsológomb, kiszedtük az aksit így be sem tudjuk kapcsolni ( így utólag lehet jobb lett volna egy hard reset).
-
nextman
aktív tag
Mostanaban erzekeltem a magnetic sensor hianyat. Az ilyen google sky, star chart nevu appok sajna nem tudjak betajolni merre vannak a csillagok.
Vasarlasnal ezt is figyelembe lehet venni, ha valaki erdeklodik ezek irant. -
samael81
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valakinek sikerült rootolni az 5.0-ás rendszert? Ha igen, akkor le tudná írni, hogy hogyan? Esetleg link is jó. -
bepe79
addikt
Végül nem raktam fel az 5.0-át, csak az OTA-n felrakható 4.4.2 2015_02_02 update-et, mert az 5.0-hoz a felrakós doksi számomra nem volt egyértelmű, meg részletes, pedig eléggé beleástam magam, meg youtube videót is néztem segédletként, végül nem csináltam meg, mert nem akartam félreflash-elni.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
Én megkukkantom a Doogee hivatalos oldaláról ( [link] ) leszedhető package-t, és ha egyszerűen kezelhető a tool, akkor lehet, hogy megpróbálom a flash-elést, bár még sosem csináltam ilyet, csak Samsung telefonon, és ott is csak a gyári KIES-el.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
carr
őstag
Az új gyári 5.0 androiddal próbálta már valaki?
Vélemény?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
bepe79
addikt
Egyébként így, hogy DG700 tulaj vagyok, nekem így sem egyértelmű, hogy a hátlap az tulajdonképp miből is van. Itt sokan azt mondták, meg a cikk is azt írja, hogy bőrhatású műanyag. Na, szerintem meg nem. Tapintásra egyáltalán nem olyan, mint a műanyag, azért a Samsung bili-műanyag tapintás érzést csak megismerem, ez pont nem olyan. A hivatalos web-oldal sem azt írja, hogy műanyag lenne bőr mintázattal, hanem azt, hogy konkrétan bőr (mégha nem is olyan minőségű, mint a G4 hátlapja) --->
Style and durability in one fine smartphone, rugged front and crocodile style leather back.
-
eMan1978
csendes tag
Szia
Megnéztem az Ironbone-t a [www.doogee.hu] boltban és az nem tűnik gagyinak, sőt! 8 magos, szép kijelzős és a hátlapja és az oldalán lévő szálcsiszolt alu foglalat nagyon minőségi. Úgyhogy meg is vettem, majd beszámolok milyen.
-
pocok1970
tag
Ha megkérhetem valamelyikőtöket, próbálja már ki a Titánban,hogy működik-e nála a Smart Screen On-OFF alkalmazás "normálisan". Nálam csak kikapcsolja,bekapcsolni már nem akarja a gravity szenzor. A rázással való bekapcsolás sem megy. Csak a proximity szenzorral tudom rendesen ki-be kapcsolni.
Előre is kösz! -
UTommyboy
újonc
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Ha valaki tudja, hogy lehet megoldani hogy a teljes telefon memóriát belső tárhelyként használja, azt nagyon megköszönném, ha leírná. Át lehet valahogy particionálni? Jelenleg az az 1 GB baromi kevés a programtelepítésekhez. Az SD-re átpakolás után is marad cucc a belső tárhelyen és emiatt rohadt gyorsan tele. Még frissíteni sem tud progikat, mert "nincs elég hely" (Android 5.0 Lollipop)Köszi a segítséget!
Aki még gondolkodik a megvásárlásán:
- Akksi tényleg fasza, eddig még nem volt ilyen telom, ami eddig bírta volna. Cégesnek használom, egész nap pofázok rajta. Este hazaérek, még mindig 65 %
- Játékokkal nem teszteltem, de gyorsaságra inkább középkategóriásnak mondanám (ASUS Padfone 2-höz tudom csak hasonlítani)
- Masszív, bár törésteszteket nem végeztem, de gyanítom az élet megoldja helyettemNegatív eddig csak a fent leírt tárhely probléma, és hogy nem tudtam másik recovery-t feltenni, de ez lehet az én hibám
-
punky10
addikt
válasz eMan1978 #217 üzenetére
Ez a telefon nem az a telefon.Ez ilyen digi-dugi...Közös a név, és a sokkal számára bóvlinak ható bőr-utánzatú hátlap...
Mellesleg sehol sem említenek IP-besorolást...
Persze ettől még lehet(bár nem valószínű...) mert ilyen helyeknél gyakori az elírás.Pl itt is WDCMA hálózatot kezel, de szerinte 3G nincs...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
eMan1978
csendes tag
Én a Doogee.hu-n néztem egy IronBone nevű telefont. Szépnek tűnik, vajon az is ilyen ütés álló?
-
bepe79
addikt
válasz CoolBoy323 #214 üzenetére
Nekem tökéletesen működik a DG700 a mai napig, persze szándékosan nem vetem alá sem esés- , sem pedig víz-tesztnek. Bizonyos játékok alatt (pl. GTA: San Andreas) határozottan sokkal erősebb, mint pl. az Ace 4-esem, egy nagy gyártó középkategóriás új 64 bitese. Az Ace 4-en mindent low-ra téve is akad (mert nem optimalizálták a Snapdragon 400/410-re), addig ezen a Doogee-n majdnem mindent maxra téve hasít a GTA:SA (csak a shadows nincs Advanced-on és a látótáv nincs max-on)
-
CoolBoy323
nagyúr
Nekem epp az elod miatt vannak ketsegeim. En nem hiszek az IP67 kepessegeben... Ezert se mertem megvenni...
A luxus kinezetet meg hagyjuk a gagyi koppintas inkabb gaz rolexet is lehet venni 2000ert, azon is messzirol virit, h gagyi utanzat.
Sok szeriaju dogi hulladek. Igen, komplett szeriak. Szoval nalam ezert nem jatszik ez a ceg...
A kinai telokhoz valoban van némi kozom nem sok, csak par 100 futott at a kezeim kozott
-
punky10
addikt
válasz CoolBoy323 #210 üzenetére
A Doogie előző IPxx-es telefonjával voltak komoly gondok(konkrétan hiányzott a tömítés...) De a 700-as rendben van, legalábbis amit az ismerősöm nyúz...
Arról nem is szólva, hogy az árával sincs semmi baj, ami jelentősen olcsóbb, az annyival gyengébb is, és a D700-hoz idehaza is hozzá lehet jutni(van akinek ez is előny...)
A hátlap megosztja ugyan a célközönséget, de fentebb linkeltek normális( bocsi...) hátlapot is, azzal már nem olyan...izés...#212 Tűz: szerintem Pumukli tisztában van Kína és a telefonok viszonyával,nekia Doogee márkával van problémája, ami esetleg kellemetlen tapasztalatból is eredhet...
[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Tűz
csendes tag
Azért nézd már meg, hogy a te elektronikai cuccaid hol születnek, pont ott ahol ez a teló. A nagy szuper gyártók is voltak egyszer gagyik.
-
bepe79
addikt
Persze, hogy van jobb vétel, nem is kevés. Ez a DG700 Titans 2 azért érdekes, mert kicsit luxus-telefon feelingre hajaz (fém + bőr), és emellé még IP67 is, tehát 2 csepp esőtől sem fog meghalni.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz benceman00 #209 üzenetére
Doogee, szoval en nem fogadnek nagy penzben arra, h 1 evig elni fog...
Ar/ertek aranyban van jobb vetel... (Bocsi tulajok )
-
nextman
aktív tag
válasz benceman00 #205 üzenetére
Erre szerintem nem tudunk neked valaszolni, mert max 2 honapoja van nalunk a telo.
De eddig jol birja -
nextman
aktív tag
válasz aytukabozs #204 üzenetére
Hat ez a baj, hogy ezt az aranyt nem irja ki, de nem is szerepel ennyi a listan. Van pl. 2, 5 es 8 MP, a koztes fokozatok meg nincsenek. Durva.
-
benceman00
tag
Sziasztok.
Faternak készülök venni egy ilyen telót (nyomógombos nokiáról fog váltani, így a léc elég alacsonyan van ). 99%ban csak telefonálásra lenne használva, néha zseblámpa +havonta talán 1-2 fénykép max. Szóval ez a specifikáció bőven elég.
Viszont ami lényeges a por/kosz állóság, eddigi telefonjai mindig így mentek tönkre, hogy vagy a kijelző alá ment be a kosz vagy a hangszóróba. Nincs semmi extrém körülmény csak a műhelyi használatot bírja.
A másik fontos dolog az hogy megbízható legyen (1 év múlva is lehessen vele telefonálni, nem szeretném hogy 1 hónap után papírnehezék legyen belőle).
Szeretném kikérni a véleményeteket, hogy mennyire használható/megbízható ezekre a célokra.
Köszönöm!Üdv, ASZPi
-
aytukabozs
addikt
-
nextman
aktív tag
Azt hogy kell beallitani, hogy a fotokat, videokat 16:9-es aranyban vegye fel?
Par beallitast kiprobaltam, de ilyet nem sikerult elohozni, es hulyen nez ki, ha kiteszem a kepeket tv-re. -
bepe79
addikt
válasz pocok1970 #201 üzenetére
Ma teszteltem vagy fél - 3/4 óra Deer Hunter 2014-el, és a 23-24 fokos szobában a végére 47 C fokig sikerült föltornászni (és akkor ez még csak az akksi hőmérséklete!), de nem voltak grafikai anomáliák, végig bírta szépen. Gondolom nyáron megy ez simán 50 fok fölé majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest