- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudka2
csendes tag
Bocsi, igazából erre gondoltam. Amelyeken szokták mutatni a telefont demo képeken.
https://www.google.hu/search?q=doogee+dg700&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMIntW_peiXyQIVhqpyCh2pywCJ&biw=1280&bih=913#imgrc=Sk_253upSICOgM%3A
http://www.kirakat.hu/mobiltelefon/Doogee/DG700-Titans-2-arak-b7ea20fa2273108debf3f3b833819a5a.html
-
nextman
aktív tag
Nekem 4.4.2-n az van.
-
Pana-Man
újonc
válasz Keeperv85 #248 üzenetére
Ismét jelentkezem. Hosszas egyezkedés után múlt héten lezártam a szeptember óta futó ügyemet. Nem volt bizalmam a Titans 2-höz a tortúra miatt. Inkább vetetett volna valami mást a termékei közül az eladó, amikor pedig inkább az árát kértem vissza, teljes csend volt felőle. Ezért beadtam a derekam, belementem a cserébe, de még kértem vissza pénzt, mert igen sokba került nekem a DHL. Két hete küldtem vissza a javíthatatlan darabot, múlt pénteken érkezett a cserekészülék, vagyis egy új, hibátlan DG 700. Hasít rendesen. Gyorsan múlnak a fenntartásaim. Tegnapelőtt vettem hozzá egy bőrtokot, amibe munkahelyemen mindig becsúsztatom. Más nem is fér így abba a zsebembe. Az állandó merevedés látszatát és érzetét kelti. Most fogom betenni az új, 32 Gb-os memóriakártyáját. A másodikat. Egy hete vettem már az ITmediától egyet, csak 10 perc után elvesztettem. :/ A microSD-hez adhatnának mikroszkópot is.
-
Graphics
Jómunkásember
Kínai kínainak farkasa.... [link]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
kandurbandi1
csendes tag
40-èrt árultam,kutya nem kèrte.
-
eszementális
tag
Hali!
Tesómnak van ilyen telefonja, kb fél méter magasról leesett és úgy gondolta a telefon, hogy nem akar működni az érintőpanel. Na akkor szedjük szét gondoltam és a strapatelefonban az egyik csatlakozó kimozdult. Hát nekem ez elég érdekesen hatott! De legalább egyszerű szétszedni. -
nextman
aktív tag
Nekem leszakadt a Jacket es toltot rejto fedele. El is hagytam, igy kicsit meztelen most a telcsi. Szerintetek lehet ezt potolni?
-
Keeperv85
nagyúr
-
Keeperv85
nagyúr
válasz kandurbandi1 #274 üzenetére
Most ugye nem tudom megnézni, de úgy rémlik az van rajta...
-
kandurbandi1
csendes tag
Ebay.de
118Euro -
kandurbandi1
csendes tag
Elcsesztem,törölnè valaki?
-
macilacus
senior tag
válasz Graphics #263 üzenetére
Hétfőn rendeltem egyet, bár nem tőlük, hanem tőlük, ami péntekre meg is jött :-)
Egy két szoftveres nemtetszést leszámítva, nagyon kellemes, és szerintem szép is, a készülék
A szoftveres nemtetszésekre remélem a root megoldás lesz, bár még dolgoznom kell rajta, hogy sikerüljön
A telefon biztos, hogy nem IP67-es bár az első linkelt oldalon azt írják. A gyártó oldalán semmilyen IP védettség nincs említve, de szerintem a legjobb akarattal is csak max IP65 lehet. A hátlap mind tapintásra mind szaglás alapján tényleg bőr, mármint kívülről, szerintem bőr bevonatú műanyag.
Jó volna erről a telefonról is teszt és topik[ Szerkesztve ]
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
samael81
tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy van megoldás arra a problémára miszerint amikor fotózok a vaku hamarabb elvillan mint ahogy a kép elkészülne, így gyakorlatilag felesleges használni. Magyarul először villan és közvetlenül utána készíti a képet. Valaki tapasztalt már hasonlót?
Építő jellegű válaszokat várok, előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor 200 Pro - mobilportré
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest