Hirdetés
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a OnePlus 13T
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
Nova alatt nem jelenik meg a moduloknál semmi, vagy megjelenik, csak nem lehet kiválasztani? Esetleg ki is lehet választani, csak a kijelzőre nem kerül rá? Újraindítás után sem? Az ismert, hogy alternatív launcher nem biztos, hogy ki tudja tenni a gyári widgetteket, de ilyen problémáról, kint a Tied, még nem hallottam.
-
Keeperv85
nagyúr
No hát azért ne a legrosszabbat reméljük, ha már így sikerült bevásárolni. Azért nem lenne rossz valami normális árfekvésben kijönni. Kellemetlen pont negatív példának előállni, de hát ezt most sajnos benyelted...
@hallerlaller:
Szerintem sem nyerő ötlet vízbe tenni, annak ellenére sem, hogy papíron bírja. Az enyém is volt mosdókagylóban, de megmondom őszintén, hogy nem szívesen ismételném meg ezt... folyó víz alatt nincsen baj, de ez a megmerítéses téma nem nagyon opció...
-
nextman
aktív tag
Kotottem ra en is,600 ft mi az? Utana gondolva lehet megeri 57ert magyar boltban venni, de becsapos a gb oldala, ott35ert volt listazva. Na mire megvettem paypalon keresztul 40 lett. Vammal egyutt kb 50 lesz. 7 ezerert valoban nem kellett volna problemazni, de a 35 tul jol nezett ki😄.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Stílusos megjelenésű az első Doogee termék, amelyet tesztasztalunkon kipróbáltunk, a Titans 2 ráadásul víz-, por- és rázkódásálló borítást kapott.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest