- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
"...,esetleg a tetőszerkezetekről ...."
Diabolus autem est in details!! -
De nem akarom többre vinni... Minek? Gyomorideget kapjak, amikor a költséghatékonyság miatt szembe mennek a minőségi követelményekkel? És akkor meg után az én faxommal veretik a csalánt, hogy nem volt megfelelő a technológiai utasítás. Ahogy már Lenin elvtárs is megmondta; ami nem megy azt ne erőltessük!
Engedelmeddel ezért vagyok lusta pöcs!
-
válasz
don_peter #12 üzenetére
Tudom, hogy a laikusokhoz egyszerűbben kell szólni, érthetőbb kifejezéseket kell használni, de bátorkodom megjegyezni Péter, hogy a szakmai kifejezésektől ha lehet, akkor egy szakmai cikkben ne térjünk el. Legyen a "mag" inkább flip chip, a "vezető réteg" inkább vastagréteg hordozó, a PCB jól sikerült, de inkább itthon a NYÁK vagy nyomtatott áramköri panel az elterjedtebb
-
Király írás!
Szerintem jobb szakember vagy ennél az írásnál, bátorkodom javasolni, hogy korrektúráztasd le Gligával vagy/és iElektros-sal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest