- iPhone topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 15 telefonokat és két új órát
- Csúcskategóriás fotósként azonosítja magát a Xiaomi 13T
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Breaking News: tropára ment a hatszázezres iPhone 15 Pro Max
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.balazs.95
veterán
Csak kár, hogy árazásban meg a sor végén vagyunk :/
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
errorcode06
őstag
válasz
sz.balazs.95 #1 üzenetére
Meg lefedettségben és felhasználható adatforgalomban is. Bár utóbbiban nem vagyok biztos.
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Teo.
tag
válasz
Na. Legalább a sok sok pénzért kapunk valami jót is.
5110\3410\OT565\6600\6630\5800\N97mini\710\N93\625\640\1020. 3S\Note4\Note5\Mate20\Mate20X⁵G. 13ProMax - ThinkPadT500\T520
-
törölt tag
válasz
Havi 3300-ért kaphatsz minden hűség nélkül 5GB-ot. Szerintem ez nem olyan vészes. Pár éve egy átlag havidíjas tarifacsomag volt ennyi legalább, és abban még alig kaptál bármilyen szolgáltatást.
-
válasz
errorcode06 #2 üzenetére
Lefedettségben azért nem a sor vége, 12. a 78-ból.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
RaveForce
veterán
Itt akkor elegge az atlag feletti a majd' 210mbps
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Scholes9
nagyúr
Heh ezt nem gondoltam volna
-
dementor
senior tag
Bár csak az árakban is érvényesülne a jó eredmény! Szánalmasan sokat kérnek 1-2 GB forgalomért is
"Mert az éj sötét és tele van iszonyattal."
-
darvinya
titán
Mérés pont a,szeptemberi ingyen napokon volt.
(#4) sheratan
Hol?
Mert ennyiért én is vennék, de nincs ennyiért.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
szaszimi
tag
válasz
pont ezt akartam írni
-
Tigerclaw
nagyúr
Az netcsomagok díját tekintve meg a negatív dobogón vagyunk. A hálózat jó, csak nincs kihasználva, mert kva drága és az emberek szegények.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
-
noPublicFG
senior tag
Dél-Korea a "Cyber" ország.
Furcsállom, hogy az egyesült álamok "gyengén" szerepel ebben a kérdésben.(#11) sheratan
Ilyen nincs, és még is van.[ Szerkesztve ]
plus ça change, plus c'est la même chose
-
FragMaster
addikt
Vezetékes lefedettségben nem ilyen rózsás a helyzet...
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
darvinya
titán
válasz
#16820480 #20 üzenetére
csak az alap, forgalmi díjas mobilnet.
Akkor még is van.
Tehát nem 3490Ft fizetsz havonta.
Igaz Telenornál havi Plusz 3Gb/2500Ft/hó, 5Gb/3500Ft/hó, 10Gb/6000Ft/hó, 30Gb/9000/hó, viszont nincs lassítás.(#22) sheratan
Telenoros, igen az alapból ezt lehet kérni.
Új MyChat kártyásnál 1Gb/2000/hó lassítás nem böngészés és közösségire adatkeret elfogyás után.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
kengyel
nagyúr
Nem is rossz helyezés, meg sem gondoltam volna.
kengyel
-
maximilian4
addikt
Vodafone-nál nincs valami jó opció?
Maxi
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
noPublicFG #18 üzenetére
Az Egyesült Államok területe lényegesen nagyobb, és 1-1 város között is nagyobb a távolság, a nem sűrűn lakott területeken meg amennyire én tudom, nem túl jó a hálózat, gondolom az húzza le az összképet.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
A Diginél 680 Ft. a korlátlan mobilnet+200 perc bárkivel. Romániában. De MO. is beindul a Digi és lesz ingyen net a világban.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
Erről a macskás Jean vicc jut eszembe.
- Jean menj játszani egy kicsit a macskával, szerezz neki örömet!
- Igenis, uram!
- Jean, mi volt ez a szörnyű visítás?
- Játszottam a macskával és örömet szeretem neki, uram.
- ???
- Beszorítottam a macska farkát az ajtóval.
- ?!?
- Jó játék volt. És látta volna, hogy örült, mikor kiengedtem, uram.Szóval mi is így vagyunk ezzel az árazással. Szerinted 5 giga adatforgalom az valami? Annak valóban 3000 Ft az értéke?
Még a béka segge alatt vagyunk. OECD tökutolsók mobilnet költségben.[ Szerkesztve ]
101 GRID villanyautós töltőhálózat
-
-
válasz
janeszgol #33 üzenetére
Ha szerinted ez reális árazás, ésszerű árképzés eredménye, akkor ne fizess ennél kevesebbet. Igaz, hogy normális helyeken 50-100 gigát adnak ennyiért, de neked maradhat (én olcsóbbat kérek, az biztos). Amíg ilyen drágán mérik a gigákat, addig inkább alig fizetek érte, és összehúzom az antenna szárát, úgyis mindegy, hogy milyen gyors az adatátvitel, az adat fogy el előbb, nem a sávszélesség. Ha 50-100gigát adnának, 5-6 pénzért, kifizetném, mert akkor nem kéne a számlálót figyelni. Így csak a középső ujjamat adom nekik, nem a pénzem, és odafigyelek minden elszabaduló bitre.
[ Szerkesztve ]
101 GRID villanyautós töltőhálózat
-
Matada2.3
veterán
Nem tudom, hogy mennyire valósak az adatok amikből dolgoznak, gondolom a lefedettséget nem csak úgy kikeresik online, mert az néha köszönőviszonyban sincs a valósággal. Örülök, hogy jók vagyunk, végre, már csak elérhető árazás kéne. Én külföldön végtelen 4G-n élek havi 5 ezernek megfelelő jó magyar forinttért... Itthon ez nagyon drága lenne.
Finn the human
-
Fejvadi
nagyúr
Annyira fényes itt minden.
-
X Factor
addikt
Pontosan tudom, azért kérdem.
http://dfmonitor.eu/
7 ország a vizsgált 2x-ből, és ezek havi 10k-val számolva. Nyilván drága nálunk, ezt senki nem vitatja, de ne essünk át a ló túloldalára.
És igen, mint az előző pár hsz-ben emlÍtik,a lakossági árak szörnyűek. Én 7 gigáért. 2500-őt fizetik, ami szerintem egész vállalható. Nyilván örülnék, ha mégkevesebb lenne.
[ Szerkesztve ]
Make things work
-
zeon.hu
nagyúr
Mobil flotta topik.
Itt az IQpro flottát keressétek.Szerk.
A topikban a flotta képviselője is jelen van.[ Szerkesztve ]
?#@*&%!
-
r3dsnake
nagyúr
Tök jó. Esetleg lefedhetnék azokat a területeket is, ahol mobilnet sincs. Semennyire.
-
robohw
aktív tag
válasz
noPublicFG #18 üzenetére
"Furcsállom, hogy az egyesült álamok "gyengén" szerepel ebben a kérdésben."
Ez nem csoda. Azt az országot besugározni elég komoly pénz, még akkor is, ha 30-szor annyian vannak mint mi.
Ez az ország meg olyan lapos mint egy vágódeszka és a tetejébe még elég kicsi is.
Ráadásul elég sokat fizetünk, világviszonylatban is, tehát van, volt miből fejleszteni.My own programming language: http://www.efex.online
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csak két ország előzi meg Magyarországot átlagos 4G sebességben az OpenSignal friss jelentése szerint.
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest