Új hozzászólás Aktív témák
-
robohw
aktív tag
válasz
noPublicFG #18 üzenetére
"Furcsállom, hogy az egyesült álamok "gyengén" szerepel ebben a kérdésben."
Ez nem csoda. Azt az országot besugározni elég komoly pénz, még akkor is, ha 30-szor annyian vannak mint mi.
Ez az ország meg olyan lapos mint egy vágódeszka és a tetejébe még elég kicsi is.
Ráadásul elég sokat fizetünk, világviszonylatban is, tehát van, volt miből fejleszteni. -
r3dsnake
nagyúr
Tök jó. Esetleg lefedhetnék azokat a területeket is, ahol mobilnet sincs. Semennyire.
-
zeon.hu
nagyúr
Mobil flotta topik.
Itt az IQpro flottát keressétek.Szerk.
A topikban a flotta képviselője is jelen van. -
X Factor
addikt
Pontosan tudom, azért kérdem.
http://dfmonitor.eu/
7 ország a vizsgált 2x-ből, és ezek havi 10k-val számolva. Nyilván drága nálunk, ezt senki nem vitatja, de ne essünk át a ló túloldalára.
És igen, mint az előző pár hsz-ben emlÍtik,a lakossági árak szörnyűek. Én 7 gigáért. 2500-őt fizetik, ami szerintem egész vállalható. Nyilván örülnék, ha mégkevesebb lenne.
-
Fejvadi
nagyúr
Annyira fényes itt minden.
-
Matada2.3
veterán
Nem tudom, hogy mennyire valósak az adatok amikből dolgoznak, gondolom a lefedettséget nem csak úgy kikeresik online, mert az néha köszönőviszonyban sincs a valósággal. Örülök, hogy jók vagyunk, végre, már csak elérhető árazás kéne. Én külföldön végtelen 4G-n élek havi 5 ezernek megfelelő jó magyar forinttért... Itthon ez nagyon drága lenne.
-
válasz
janeszgol #33 üzenetére
Ha szerinted ez reális árazás, ésszerű árképzés eredménye, akkor ne fizess ennél kevesebbet. Igaz, hogy normális helyeken 50-100 gigát adnak ennyiért, de neked maradhat (én olcsóbbat kérek, az biztos). Amíg ilyen drágán mérik a gigákat, addig inkább alig fizetek érte, és összehúzom az antenna szárát, úgyis mindegy, hogy milyen gyors az adatátvitel, az adat fogy el előbb, nem a sávszélesség. Ha 50-100gigát adnának, 5-6 pénzért, kifizetném, mert akkor nem kéne a számlálót figyelni. Így csak a középső ujjamat adom nekik, nem a pénzem, és odafigyelek minden elszabaduló bitre.
-
Erről a macskás Jean vicc jut eszembe.
- Jean menj játszani egy kicsit a macskával, szerezz neki örömet!
- Igenis, uram!
- Jean, mi volt ez a szörnyű visítás?
- Játszottam a macskával és örömet szeretem neki, uram.
- ???
- Beszorítottam a macska farkát az ajtóval.
- ?!?
- Jó játék volt. És látta volna, hogy örült, mikor kiengedtem, uram.Szóval mi is így vagyunk ezzel az árazással. Szerinted 5 giga adatforgalom az valami? Annak valóban 3000 Ft az értéke?
Még a béka segge alatt vagyunk. OECD tökutolsók mobilnet költségben. -
pusszycat
nagyúr
A Diginél 680 Ft. a korlátlan mobilnet+200 perc bárkivel. Romániában. De MO. is beindul a Digi és lesz ingyen net a világban.
-
válasz
noPublicFG #18 üzenetére
Az Egyesült Államok területe lényegesen nagyobb, és 1-1 város között is nagyobb a távolság, a nem sűrűn lakott területeken meg amennyire én tudom, nem túl jó a hálózat, gondolom az húzza le az összképet.
-
maximilian4
addikt
Vodafone-nál nincs valami jó opció?
-
kengyel
nagyúr
Nem is rossz helyezés, meg sem gondoltam volna.
-
darvinya
titán
válasz
#16820480 #20 üzenetére
csak az alap, forgalmi díjas mobilnet.
Akkor még is van.
Tehát nem 3490Ft fizetsz havonta.
Igaz Telenornál havi Plusz 3Gb/2500Ft/hó, 5Gb/3500Ft/hó, 10Gb/6000Ft/hó, 30Gb/9000/hó, viszont nincs lassítás.(#22) sheratan
Telenoros, igen az alapból ezt lehet kérni.
Új MyChat kártyásnál 1Gb/2000/hó lassítás nem böngészés és közösségire adatkeret elfogyás után. -
FragMaster
addikt
Vezetékes lefedettségben nem ilyen rózsás a helyzet...
-
Dél-Korea a "Cyber" ország.
Furcsállom, hogy az egyesült álamok "gyengén" szerepel ebben a kérdésben.(#11) sheratan
Ilyen nincs, és még is van. -
Tigerclaw
nagyúr
Az netcsomagok díját tekintve meg a negatív dobogón vagyunk. A hálózat jó, csak nincs kihasználva, mert kva drága és az emberek szegények.
-
szaszimi
tag
válasz
sz.balazs.95 #1 üzenetére
pont ezt akartam írni
-
darvinya
titán
Mérés pont a,szeptemberi ingyen napokon volt.
(#4) sheratan
Hol?
Mert ennyiért én is vennék, de nincs ennyiért. -
dementor
senior tag
Bár csak az árakban is érvényesülne a jó eredmény! Szánalmasan sokat kérnek 1-2 GB forgalomért is
-
Scholes9
nagyúr
Heh ezt nem gondoltam volna
-
RaveForce
veterán
Itt akkor elegge az atlag feletti a majd' 210mbps
-
válasz
errorcode06 #2 üzenetére
Lefedettségben azért nem a sor vége, 12. a 78-ból.
-
törölt tag
válasz
Havi 3300-ért kaphatsz minden hűség nélkül 5GB-ot. Szerintem ez nem olyan vészes. Pár éve egy átlag havidíjas tarifacsomag volt ennyi legalább, és abban még alig kaptál bármilyen szolgáltatást.
-
Teo.
aktív tag
válasz
Na. Legalább a sok sok pénzért kapunk valami jót is.
-
errorcode06
őstag
válasz
Meg lefedettségben és felhasználható adatforgalomban is. Bár utóbbiban nem vagyok biztos.
-
Csak kár, hogy árazásban meg a sor végén vagyunk :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Apple USB C kábelek - Új
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest