- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
istenfelo #58 üzenetére
Az, hogy nem vízálló, és volt a pereskedés, az egy dolog.
De hogy széthullott a kijelző és a hátlap ragasztása.
Hogy eltörik és megakad a kamera autofókusz mechanikája.
Hogy ha elejted, letörnek a filterkondik (SMD) a kamerához menő vezetésekről a fő panel nyákján és nem lesz hátlapi kamerád egyáltalán.
Hogy kivétel nélkül az összesnek meghal az érintője 2-3 év alatt.Jó a Z3c, amíg működik, utána már annyira nem.
Fikázást elkerülendő, javításra váró Z3 compactom van. Meg még másnak is a családban. Jelenlegi telefonom meg Xperia XZ1.
-
sxxorp
őstag
válasz
istenfelo #58 üzenetére
Nem csatolom mi lett abból a szerencsétlen típushibás f*sból: többszöri javítás után is levált az elő-, és hátlapja. Annak ellenére használhatatlan volt, hogy soha nem hittem el, hogy ez bármilyen szinten vízálló lehet az ígéreteik ellenére. Lusta vagyok, ezért csak 3-szor voltam az isten háta mögötti Cordon-szervizben. Közel harmadáron vettem Redmi 4X-et, soha nem tudtam kihasználni, hogy pár percre volt a szerviz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged