Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
istenfelo #58 üzenetére
Az, hogy nem vízálló, és volt a pereskedés, az egy dolog.
De hogy széthullott a kijelző és a hátlap ragasztása.
Hogy eltörik és megakad a kamera autofókusz mechanikája.
Hogy ha elejted, letörnek a filterkondik (SMD) a kamerához menő vezetésekről a fő panel nyákján és nem lesz hátlapi kamerád egyáltalán.
Hogy kivétel nélkül az összesnek meghal az érintője 2-3 év alatt.Jó a Z3c, amíg működik, utána már annyira nem.
Fikázást elkerülendő, javításra váró Z3 compactom van. Meg még másnak is a családban. Jelenlegi telefonom meg Xperia XZ1.
-
sxxorp
őstag
válasz
istenfelo #58 üzenetére
Nem csatolom mi lett abból a szerencsétlen típushibás f*sból: többszöri javítás után is levált az elő-, és hátlapja. Annak ellenére használhatatlan volt, hogy soha nem hittem el, hogy ez bármilyen szinten vízálló lehet az ígéreteik ellenére. Lusta vagyok, ezért csak 3-szor voltam az isten háta mögötti Cordon-szervizben. Közel harmadáron vettem Redmi 4X-et, soha nem tudtam kihasználni, hogy pár percre volt a szerviz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged