Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Falconmaster

tag

válasz mrhitoshi #25 üzenetére

Én nem tudom mrhitoshi te mire használod a mobilnetedet, de ha neked 3 giga havi 3500-ért nem elég akkor egészen egyszerűen te nem vagy benne a célcsoportban.
    Megesik az ilyen - semmi gond, választasz szolgáltatót, aki tudja nyújtani azt a netcsomagot, ami számodra elfogadható (bár ennek meg is fogják kérni az árát - no de kérem, akinek ilyen igényei vannak...)

Szerény véleményem szerint a csomagok nagyon el lettek találva, és abszolút pariban vannak bármelyik más szolgáltató ajánlatával (5000 forintért 20 forint per perc/sms, 125 perc lebeszélhető/smsezhető, 1 giga net, plusz csomaggal egy szám fél áron vagy 200 hálón belüli sms - ingyen) abszolút pariban van.

Ja, és android, iphone ugyanúgy lesz, mint bármi más - csak ki kell várni, ahogy a netcsomagokat is csak ki kellett várni (és szvsz megérte várni rájuk - mondom én ezt úgy hogy az utóbbi 2 hónapban már a gatyám ráment kb, hogy mindig túlléptem az adatforgalmat, és vagy 2-4ezer forintot költöttem el a plusz 80-120 megára amit ráhúztam - majd most lassan visszahozza az árát :D)

by Flaki™

Új hozzászólás Aktív témák