- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is van itthon, és mivel volt a setup körül némi probléma (használt készüléket vettem, fiók alá behúzni problémás, ha az előző tulaj nem választja le a sajátjáról), de a support gyorsan segített, ez erős plusz pont. Az anyaghasználata nem nagy szám, ez kisebb mínusz pont, talán a funkcionalitás indokolja. Az app viszont instabil, és fél éve nem kapott frissítést, ez nagy hiba!
Egyébként van a családban tachycard, miatta is vettem, jelzi is nála, hogy gebasz van. Nekem kicsit stresszes az életem, van is némi sárga jelzés az eredményekben. A család többi tagja teljes zöldet kap a méréseken. Na szóval, sokan nem értik a lényeget. Ez nem egy professzionális gép kisméretben. Ez egy célhardver, ami ha jelez, baj van, el krll menni vizsgálatra. Olyan, mint a kocsikon a check engine lámpa. Erre a szerepre pedig kiváló. Minden családi összejövetelen lemérem vele a családot, így 2-3 havonta mindenkinek van egy rutin vizsgálata. Ha csak 50 százalékos a pontosság, akkor is hamarabb bukik ki a gebasz, mint azoknál, akiknek csak akkor csinálnak fullos EKG-t, amikor már panaszuk van. Ezt így kell felfogni, nem milliós gépekkel megpróbálni összevetni egy nyilvánvalóan nem pro eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A magyar fejlesztésű mobil EKG elnyerte a a Magyar Formatervezési Díj Termék kategóriájának fődíját. Mi is mondtuk, hogy jól néz ki.
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest