Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Timer

veterán

Nekem is van itthon, és mivel volt a setup körül némi probléma (használt készüléket vettem, fiók alá behúzni problémás, ha az előző tulaj nem választja le a sajátjáról), de a support gyorsan segített, ez erős plusz pont. Az anyaghasználata nem nagy szám, ez kisebb mínusz pont, talán a funkcionalitás indokolja. Az app viszont instabil, és fél éve nem kapott frissítést, ez nagy hiba!

Egyébként van a családban tachycard, miatta is vettem, jelzi is nála, hogy gebasz van. Nekem kicsit stresszes az életem, van is némi sárga jelzés az eredményekben. A család többi tagja teljes zöldet kap a méréseken. Na szóval, sokan nem értik a lényeget. Ez nem egy professzionális gép kisméretben. Ez egy célhardver, ami ha jelez, baj van, el krll menni vizsgálatra. Olyan, mint a kocsikon a check engine lámpa. Erre a szerepre pedig kiváló. Minden családi összejövetelen lemérem vele a családot, így 2-3 havonta mindenkinek van egy rutin vizsgálata. Ha csak 50 százalékos a pontosság, akkor is hamarabb bukik ki a gebasz, mint azoknál, akiknek csak akkor csinálnak fullos EKG-t, amikor már panaszuk van. Ezt így kell felfogni, nem milliós gépekkel megpróbálni összevetni egy nyilvánvalóan nem pro eszközt.

Új hozzászólás Aktív témák