Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
Honnan lehet tudni, pontosan, hogy a netkártyát nem lehet hozzáadni a Wallet-be/hez ?
Amúgy igen, netkártyáról van szó. Mivel Curve-be ment, gondoltam akkor itt is menne, Curve elhagyásával (mivel az OTP is már támogatja a Wallet-t).
Amúgy én úgy tudom, hogy a netkártyám (is) Mastercard debit. Elvileg azt (ezt is) lehet hozzáadni. Curve-be pl így írja, ebből gondoltam..
Vagy csak a rendes fizikia kártyát lehet hozzáadni Wallethz/be ? -
tomp
félisten
Ugyan így vagyok én is csak én a Wise-ra.
1éve nem használtam az OTP-s fizikai kártyámat. Nem is tudom minek van...
Megjön a fizetés, levonják a streaming szolgáltatások díjait, átutalom a pénzt a Wise-ra. Több forgalmam nincs rajta. 1x kérdezték, hogy miért nem használom a számlámat. Mondom nincs mivel mert nincs Google Pay. Hát igen megértem. Revolut?
Az ügyintéző azt használta. -
István89
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest