- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
fil
őstag
válasz
<Adamsky> #495 üzenetére
Én , már több mint egy éve használom a GPay-t (van angol accountom is) ,eddíg rendben frissült play-ről. Android 9-en vagyok és ma reggelre eltünt a GPay app. A fiók szolgáltatásoknál megmaradt. Aztán megtaláltam, csak le lett tiltva. Újra engedélyeztem, aztán most nézem megint le van tiltva...
Most egyelőre így hagyom. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... nehézkes a kártyaváltás ha nincs GPay.app. (Settings- Google - Account Services - Google Pay.)"
Jaja, ezt vágom. Ezért írtam, hogy éppen működik a dolog GPay app. nélkül is, de - bizonyos esetben - kényelmetlen tud lenni a használat.
Ezt az automata törlést / letiltást egyébként sem értem. Ilyet én még nem is láttam, csak itt a PH!-n olvastam, hogy többek így jártak ...... ha viszont fenn van, akkor elindítani sem feltétlen kell.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
norrberth #493 üzenetére
Szerintem ne erőltesd a Google Pay app.-ot. Egyre nyilvánvalóbb, hogy a 10-es Android vagy letiltja, vagy törli. Nem fog megmaradni ... de, nincs is rá szükség! Gondolom Curve-öt, Revolut-ot v. Transferwise-t használsz. Utóbbit ugyan nem ismerem, de előbbi kettőben is látszik szépen a kártyahasználat (mikor, mit, mennyiért ...). Innentől kezdve felesleges a Pay.
Én mivel 9-en ragadtam, ott nem tapasztalok ilyen "problémákat". De, ott valamilyen szinten kell is a GPay, különben nagyon mélyre kellene túrni a beállításokban, ha pl. nem a default kártyát szeretném használni.
Tényleg, 10 alatt van erre valamilyen lehetőség (pl. Widget)?
-
tlala
addikt
A fiam is simán hozzáadta a Revolut Visa kártyáját a GooglePay-hez, a GPay app bármilyen telepítése nélkül. (Xiaomi, MIUI, Android 10.)
A Revolut appban megjelent a GPayhez hozzáadás lehetősége, amire rá is kattintott. Az NFC beállításokban ettől a pillanattól kezdve a GPay jelent meg default fizetési módként, és kész.
Minden zsírozottan megy, fizetett is már a telefonnal. -
norrberth
addikt
Jött biztonsági frissítés a telómra.
10.1.0.171
P30 ProFrissités után
G pay el is tűnt.
Leszedtem megint az apkmirroról.Feltoltam, minden beállítás kártya stb megmaradt.
Lerakom az asztalra a telót.
Nézem megint eltűnt. De full! az alkalmazásokba sincs.Megint rátoltam, de most nyomtam előtte egy Wipe cache.
Szerencse hivatalos lett.
-
Criminal017
őstag
válasz
Criminal017 #489 üzenetére
Apkmirrorról már tölthető az early access verzió: link
(Egyelőre telefonszámot kér első indításra, magyar nincs benne.) -
SpongyaBob
veterán
Ez lesz az új app: [link]
Érdekes, hogy telefonon nem írja az alkalmazás a másikra, hogy régi csak böngészőből.
Akkor lehet mégis csak az új lesz már nekünk is hivatalosan. -
zerodot
aktív tag
válasz
Criminal017 #489 üzenetére
Ha jól olvasom, a fő újdonság valamifajta bankszámla funkció lesz, de ez egyelőre csak az USAban lesz elérhető. Ki tudja, máshol egyáltalán kiadják-e az új appot.
-
Criminal017
őstag
Aki követné Youtubeon az új app "leleplezését": [link]
-
zerodot
aktív tag
A fizetéshez nem kell semmilyen felület, az NFC-nél legyen a GPay beállítva alapértelmezettnek, ennyi, aztán fizetéskor már csak a kijelzőt kell aktiválni, majd
érinteniközelíteni a telefont a terminálhoz.
"hogyan tudom előre megadni a pin kódom fizetés előtt"
Sehogy, ilyet sose kell. Ha nagyobb összeget fizetsz, akkor fel kell oldani a telefont a szokásos módon (arc, ujjlenyomat, minta stb.) -
tomp
félisten
válasz
Grande Ale #481 üzenetére
Azért mert lesz új GPay app!
A jelenlegi nevéhez már oda írták, hogy "old app". Mi már az új appot fogjuk kapni. -
nortsen
aktív tag
Ok, akkor pl hogyan tudom előre megadni a pin kódom fizetés előtt, mert ugyan a kártyák beállíthatóak app nélkül a google servicesnél, de semmilyen felület nem hívható be a fizetéshez. Ha annyira a része a rendszernek, akkor hol vannak ezek a feature-ök, ill az app többi lehetőségei?
-
István89
tag
válasz
Grande Ale #481 üzenetére
Curve kártyát se tudom még hozzáadni. Nehéz elhinni,hogy nem ők bénáznak valamit, hiszen Revolut felhasználóknak alig kellett várni.
-
Grande Ale
őstag
Amúgy ez nagyon gáz, hogy a bejelentés óta még mindig nem lehet letölteni...
-
zerodot
aktív tag
Asszem nincs külön virtuális kártya, csak annyi, hogy új regisztráció után rögtön megkapod a kártyaadatokat digitálisan, az appban, és tudod használni. Amikor kézhez kapod a fizikait és aktiválod, akkor marad ugyanaz a kártyaszám, csak a CVV változik meg.
Egy ideig úgy volt, hogy a fizikait külön kérni kell és 5 GBP-be kerül, de úgy látszik, közben megint változott, és már alapból küldik ingyen, ahogy azokelőtt is.
-
István89
tag
Én október végén regisztráltam és akkor kaptam a virtuális kártyaszámot -ami tulajdonképpen ugyanaz a szám volt, mint a fizikainak, csak más CVV és lejárata volt -, amikor megrendeltem a fizikait, így azt tudtam használni, amíg meg nem jött. A megrendelés előtt sehol se láttam ezt a kártyaszámot és nincs annyi lehetőség azért az appban, hogy ne találjam meg.
De szerintem még az app nincs teljesen erre felkészítve ahogy sok mindenre.
Ha egyszer be tudom regisztrálni Gpay alá a mostani kártyát, akkor mondjuk 3év múlva nekem is elég lenne a virtuális.
-
<Adamsky>
nagyúr
Én valamikor február végén regisztráltam. Akkor még működött a meghívós rendszer, és nekem mindkét helyről (később a Revolut-tól) ingyen jött a fizikai kártya. Kérni se kellett. És mivel akkor még nem vagy nagyon feltételes módban működött a GPay (csak bizonyos BIN-es kártyákkal) ezért én örültem a fizikai kártyának.
A Revolut-al azóta tuti elhagyták a fizikai kártyát, ill. ha kérni akarod, fizetned kell érte. Ez biztos, mert a havernak is és a feleségének is segítettem a folyamatban, és a saját szememmel láttam. Úgy volt, hogy regisztrálunk nekik Curve-öt is, hogy menjen az NFC-s fizetés, de ez az elmúlt napok eseményei után azt hiszem el fog maradni.
All-in-all, ha tutira akarsz menni, akkor
a) Curve fórum
b) Curve support
c) elindítasz egy regisztrációt és kiderül" ... vajon NFC képes okosórával hack nélkül is lehet már fizetni?"
Na, jó, azt gondolom tudod, hogy NFC ≠ Google Pay. És azt is, hogy nem minden NFC-s órán fut Wear OS. Szóval mindegyikkel tuti nem lehet majd fizetni -
st6969
őstag
válasz
<Adamsky> #473 üzenetére
Na de akkor ki kap virtuálisat? Aki nem új ügyfél? Én nem vagyok új, mégsincs. Amikor új voltam, akkor is az volt a mondás, hogy már csak virtuális lesz (a fizikai pénzbe kerül). Erre kaptam egy fizikait, ingyen. Van azért Curve-éknél is baj...
Más:
Most, hogy hivatalos lett a GPay hazánkban, vajon NFC képes okosórával hack nélkül is lehet már fizetni? Mindegyikkel, ami NFC képes, vagy vannak korlátozások? Tudja valaki? -
<Adamsky>
nagyúr
-
nfsu17
veterán
Köszi srácok, értem, szóval ez így még nem is olyan egyszerű.
Mindegy, azért lehet benevezek egy curve-re.-
<Adamsky>
ezt nem értem. Hol "ott"?
pay.google.com
fizetési mód megadása és utána lehet írni kártyaszámokat -
<Adamsky>
nagyúr
"Ott is meg lehet adni bankkártyaadatokat, az miért nem jó?" - ezt nem értem. Hol "ott"?
"A weben megcsinálom (...) kitöltöm, az miért nem jó?"
Mert ott ugyan bármilyen kártyát fel tudsz venni, de az érintéses fizetést csak a Pay alatt tudod aktiválni (ha engedi)."Ha mondjuk curve mellett döntök, akkor nincs olyan opció, hogy nem kérek kártyát?"
A Curve-nél úgy tudom / látom, változatlanul nincs ilyen lehetőség. De, nem kér enni, szóval elfér a fiókban, és adott esetben jól jöhet." ... ha kell a kártya, úgy is van már."
Igen ám, csak ha innen nézzük is, jó ha van Curve (ill. az jobb a többinél). Mögé ugyanis elvileg bármennyi kártyát betehetsz. Így tényleg elég csak a Curve-öt magaddal vidd.#467 emeritus
"A Curve nem küld fizikai kártyát, ha nem kéred külön ... "
Az a Revolt, nem? -
emeritus
tag
Ha fent lesz a Gpay, akkor kell még egy pénzügyi partner, akinek ügyfele vagy és együttműködik a Google-lal a Gpay használatában. Ilyen a Curve, amely nem küld fizikai kártyát, ha nem kéred külön, az appban a tartozék virtuális kártya GPay képes és azonnal használható. A jelenlegi bankkártyád szinte biztosan csatolható a Curve kártyához.
-
nfsu17
veterán
Ha fent lesz a telón valahogy a Pay, akkor még mindig nem fogok tudni vele fizetni, ha nincs curve, meg társai? Ott is meg lehet adni bankkártyaadatokat, az miért nem jó?
A weben megcsinálom, hogy a gpay oldalán, ahol kéri a kártya adatokat, kitöltöm, az miért nem jó? Vagy jó, csak mindenki használ vmi 3rd party fintech céget?Ha mondjuk curve mellett döntök, akkor nincs olyan opció, hogy nem kérek kártyát?
Van bankkártyám (1db), minek kellene nekem még egy.
Szvsz csak mobillal akarok fizetni, ha kell a kártya, úgy is van már. -
geryboro
senior tag
akkor a mai naptol aktivabb lesz a topic.
-
Grande Ale
őstag
[link] új app jön, lehet akkor érjük el mi is.
-
István89
tag
Közben a TransferWise is bekerült a támogatott bank listába.
-
Blamazs
senior tag
válasz
SpongyaBob #454 üzenetére
Ez hogy? Nekem böngészőből be sem adja.
Módosítom: megtaláltam de a telepítés ikon halvány marad...
Lehet mert apk-ból fent van már fél éve és használom is? Hiába nyomkodom nem települ.
Pedig jó lenne végre innét elérni -
poli27
veterán
A Google Pay és a Revolut
Gyorsan, egyszerűen és biztonságosan fizethetsz a telefonodról. Add hozzá a Revolut-kártyádat a Google Pay pénztárcádhoz, és máris fizethetsz vele.Fizetés több appban, egyetlen koppintással
Ha a Google Pay-t használod, nem kell megjegyezned a kártyád adatait, és végtelennek tűnő űrlapokat sem kell kitöltened a telefonodon. Mostantól az összes kedvenc alkalmazásodban fizethetsz egyetlen gombnyomással.Gyors, érintkezésmentes fizetés
Ha egy üzletben vagy a buszon szeretnél fizetni, csak koppints a telefonodon, és máris fizethetsz a Revolut-kártyáddal. Ennyi az egész! A Google Pay több millió helyen működik világszerte.Biztonság minden fizetésnél
Amikor fizetsz, a Google Pay – a valódi bankkártyaadataid helyett – titkosított tranzakciós számot oszt meg a kereskedővel. A tényleges bankkártyaadataid tehát mindig biztonságban vannak.Fizetés világszerte, rejtett díjak nélkül
Ha a Revolut-kártyáddal a Google Pay-en keresztül fizetsz, ugyanúgy élvezheted a Revolut-kártya minden előnyét. Otthon és külföldön is díjmentesen fizethetsz, és az átváltást mindig a valódi árfolyamon végezzük.Ez ma jött emailben
-
bl4ze
veterán
válasz
SpongyaBob #453 üzenetére
Erre én is rájöttem, sajnos más megoldás nincsen - választás opciót nem az a MIUI, hogy én válasszak melyikkel fizetnék.... Kár
-
bl4ze
veterán
Elérhető már a Google Pay nálunk is hivatalosan.
Én évek óta a GránitPay-t használom az az app van beállítva.
Most felajánlotta a Revolut, linkeltem is a Revo MC kártyát google pay alá.
Viszont az NFC beállításoknál csak default állítás van - option, kérdezés nem.
Jól gondolom, hogy ha mégis Google Pay-jel akarnék fizetni akkor el kell indítani minden fizetésnél, vagy NFC settings alatt átkattintani defaultra a google pay-t?
Használ valaki ilyen több kártyával, szolgáltatóval esetleg ?
MIUI 12.0.3., Mi 9T telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Update 2 (2021.09.07):Többen is jelztétek, hogy elérhető az alkalmazás mostantól Magyarországon is! Innentől az...
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest