- Huawei P30 - kell ennél több?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Én valamikor február végén regisztráltam. Akkor még működött a meghívós rendszer, és nekem mindkét helyről (később a Revolut-tól) ingyen jött a fizikai kártya. Kérni se kellett. És mivel akkor még nem vagy nagyon feltételes módban működött a GPay (csak bizonyos BIN-es kártyákkal) ezért én örültem a fizikai kártyának.
A Revolut-al azóta tuti elhagyták a fizikai kártyát, ill. ha kérni akarod, fizetned kell érte. Ez biztos, mert a havernak is és a feleségének is segítettem a folyamatban, és a saját szememmel láttam. Úgy volt, hogy regisztrálunk nekik Curve-öt is, hogy menjen az NFC-s fizetés, de ez az elmúlt napok eseményei után azt hiszem el fog maradni.
All-in-all, ha tutira akarsz menni, akkor
a) Curve fórum
b) Curve support
c) elindítasz egy regisztrációt és kiderül" ... vajon NFC képes okosórával hack nélkül is lehet már fizetni?"
Na, jó, azt gondolom tudod, hogy NFC ≠ Google Pay. És azt is, hogy nem minden NFC-s órán fut Wear OS. Szóval mindegyikkel tuti nem lehet majd fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
lo Update 2 (2021.09.07):Többen is jelztétek, hogy elérhető az alkalmazás mostantól Magyarországon is! Innentől az...
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest