- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mogcaa
aktív tag
Ehhez iszonyatos számítási kapacitás kell és adat ami meg is tudna csinálni a gogli csak hát inkább legyen kicsit rosszabb minöségü fotóm mint valaki másé.
-
Rickazoid
addikt
Namost Google szabadalom és egy iPhone van a képen? Nekem ez ennyiből kacsának tűnik... de olvasva a cikket is annak tűnik.
-
pusszycat
nagyúr
És ha a szobor mellé állok akkor nem leszek rajta, vagy rá leszek photoshop-olva?
-
moleculez
veterán
eleg scifi az egesz... Ez max nevezetessegeknel mukodne, ha nemtok kepet csinalni ennyi erovel letoltok pl egy eifel tornyot. az egesz vilagot elmenteni kepekben... Meleg lenne kicsit
-
mekker
őstag
Ha olyasmi lenne a végeredmény, mint ahogy a panoráma képeknél összerakosgatja egy progi a kicsit eltérő színű és pozíciójú képeket egy 360°-os, összefüggő kép látszatát keltve, akkor szerintem hasznosis lehet.
-
culas25
tag
Ha nekem válaszolsz, légyszíves olvasd már el mit írtam...
Ennyi erővel felesleges minden utólagos képjavító eljárás, mert a javított kép már úgysem a tiéd. Persze ez nem igaz...
Egy képjavító program is a hibás részek környezete alapján végez javítást. De mennyivel jobban tudná csinálni a dolgát, ha nem csak az képrész megkérdőjelezhető minőségű környezete állna a rendelkezésére, hanem 235 hasonló kép, közelebbről, több szögből, jobb megvilágítással, stb...stb... Sokkal hatékonyabban tudna így javítani a szoftver.
Persze lehet, hogy úgy gondolták a googlnél ahogy ti írjátok... akkor viszont hülyébbek mint amilyennek látszanak
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Quasi_modo #15 üzenetére
-Nézd itt voltam a nyáron!
-Jé mi is pár éve itt nyaraltunk...
-Ilyen szökőkutat láttunk... (mutat)
-Héé ez az én fotóm a te képedenNe is mondd...
-
culas25
tag
Szerintem nem olyan rossz ötlet, csak van hová fejlődnünk, mire ezt meg lehet valósítani.
Olyan gyorsan nem is kéne működnie a rendszernek.1. lövünk egy fotót, olyan amilyen
2. elmentődik a telefonon, pl 2 mappába lehet, egy normál provát mappa, és egy folyamatosan javítandó, a rendszerrel megosztott mappa
3. a 2-es mappát a háttérben folyamatosan vizsgálja a gép
4. talál egy, ugyan azon a helyen készült megosztott fotót, ami pl több napfényben, vagy közelebbről készült --> valami brutál algoritmussal a mi képünkön elmosódott részleteket kijavítja (nem egy az egyben kicseréli) a már meglévő, jobb minőségi fotókkal
5. A telefon a képünk sarkába nyom egy jelet, hogy pl 35%-an javítva, később tovább javíthatja ugyan azt
6. Mikor később mutogatjuk a 2-es mappában található képeinket, azok már esetleg részletgazdagabbak, mint mikor készültek
Szerintem ez így teljesen megvalósítható megoldás lenne, csak a számító kapacitást kell még növelni a googlenél...nem is kicsit
--> végül kiadhatják iOS-re is, mint a képen -
Peterson_
addikt
Öhm hát érdekes elgondolás
Értelme nagyon nincs szerintem, leszámítva hogy befostam az illusztráción -
ledgeri
nagyúr
fuj!
-
Probber
őstag
Totális baromság az egész, ennek semmi értelme. Tulajdonképpen nem is értem, hogy hogy jutott ilyen ökörség az eszükbe.
-
Sacredcow
csendes tag
tokeletes lehetoseget adna a guglinak hogy manipulalja a fotoinkat, bravo!!
-
Quasi_modo
nagyúr
Szerintem ez hülyeség.
-
Brutális eb
addikt
Ez tényleg maszlag.
A másnapos sugárhajtású büfimet mire fogja licserélni? -
saelin
veterán
Furcsa ötlet... de a megvalósítása túl bonyolult! Túl sok adatot kellene feldolgoznia a programnak túl rövid idő alatt. Ez túl komplikált, pont mint a hozzászólásom. :-\
-
bagkri01
őstag
Ez már egy hülyeség, nem látom semmi értelmét. Lefotózok valamit nyaraláskor a telómmal erre a google kicseréli az általa készített évszaknak megfelelő képre, azért fényképezek, hogy azt örökítsem meg amit éppen látok, nem azért, hogy más képeit nézegessem.
Amúgy miért egy iphone-on van a demó kép? Van a google-nek humorérzéke. -
Picco
addikt
hu...ba!
-
legjobb. az illuzió egy iphone-on természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google legújabb megoldásával olyan ráközelített fotók „készítésére” is lehetőség nyílik, melyre a telefon kamerája valójában már nem lenne képes.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gumi és felni topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hobby rádiós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest