Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Google Pixel topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malory
tag
most kivételesen egyet kell értsek, veled és a többiekkel is. ...ez egy ilyen nap...
Veled: ha okosan használom a telefont - fényerő, 3G, push, GPS kikapcsolva, lehúzva, akkor tényleg megnövelhető az üzemidő. (engem már csak az zavar, hogy a 3G- kikapcsolásához3 érintés kell és nem oldhatom meg 2-ben, nem-nem akarom jailbrakelni)Én meg keveset használom telefonálásra, mert van cégestelefonom is, de annál inkább a multimédia (iPod, képek mutogatása)és az Internet, mailezést és újabban a Gmaps, gyalogos navigációra sőt time killer appokat (játék)is gyakran futtatok
tehát azért én erősen kihasználom minden képességét és bár nem csak telefonálok vele szeretném ezt tenni 2 napig ne adj isten 3-ig, remélem az AMOLEd meghozza a várvavárt fogyasztásbeli különbséget, pedig már így is szépen optimaliálták a nagy kijelzőhöz ezt a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Opel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Haditechnika, harcászat
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Veled: ha okosan használom a telefont - fényerő, 3G, push, GPS kikapcsolva, lehúzva, akkor tényleg megnövelhető az üzemidő. (engem már csak az zavar, hogy a 3G- kikapcsolásához3 érintés kell és nem oldhatom meg 2-ben, nem-nem akarom jailbrakelni)