- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Örülök hogy sikerül így haladni az autóval.
További sok szerencsét a felújításhoz! -
Az első toldaton ezek a cápakopoltyúk azóta tetszenek, hogy első alkalommal megláttam anno a 850-eken a BTCC-ben.
(bal hátsó ajtó nem rohad?) -
DEJVID
őstag
130km két megállással?
-
futo001
senior tag
Nekem a Tuscan S, Typhon (3db van belőle) és a Sagaris a kedvencem. Utóbbi a nagy szerelem, de mission impossible.
Egy sima Tuscan-t sikerült vásárolni, 2001-es, ismert "apróbb" hibákkal. Meg egy nagyobbal. Kicsit sem bántam meg, tudtam mivel jár de azért a jövőben maradok a sima hétköznapi tucatautóknál, vagy valami elterjedtebb és kiforrottabb érdekességet veszek, ha újra rászánom magam.De annyira megvan a bája a Tuscan hülyeségeinek és egyedi megoldásainak, hogy nem lehet nem szeretni. Az ajtónyitas és az ablakemelő fenomenális.
Amúgy majdnem egy narancs Cerbera lett Corkból, véletlenül szaladtam bele az eladó Tuscanba egy TVR fb csoportban, nem hirdették sehol.
-
Fáraó
őstag
Jó írás, szép autó! Gratula!
-
Hintalow
senior tag
Fűűűbakker, elolvasva az előzményeket is, ilyenkor örülök, hogy nincs autóm, (és a jelenlegi élethelyzetemben szükségem sincs rá) még ingatlant is kevesebb szívással vettem
-
Samott
addikt
Sok oromet hozza, azt jo ha tudod hogy ezek alapjaratba elhuznak mindent, csak ek ne legyen alatta.
-
futo001
senior tag
Örülök, hogy nem lett nagy dráma a végére és összejött, az öreg és ritka autók iránti vonzalom ilyen szívással van kikövezve.
Szép munka, élvezzétek ki.
Nekem most egy motort kell kerítenem az autóba, mert kell belőle egy alkatrész, amit nem lehet már kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest