- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
CsigaGyilkos #158 üzenetére
A mobok hp duplázása szerintem is halva született ötlet..nem lenne tőle nehezebb a játék csak hosszabb...
Esetleg ha nagyobbat ütnének..akkor az talán neki is megfelelne.. -
Sirandrish
legenda
Igazából mivel azért két ugyanolyan karaktert nem csináltam így mindig a normal fok volt az ismerkedési fázis.
Igaz, tényleg kevés kihívás van benne de legalább van időm átlátni hogy kb mit is tud a karakterem..
Ráadásul mivel már tudom hogy mi hogy merre meddig így ha nagyon akarok szinte át tudok rohanni az egészen..persze ez nálam soha nem állt fent mert én mindig meg akartam csinálni mindent
Ha meg nehezebb fokon akarok/akartam játszani akkor előveszek egy olyan karit ami már hellt is megjárta és neki futok újra a hellnek.."értelmetlen, nem kell hozzá semmi, csak nyomkodni összevissza"
Nagybátyám azért nem szereti mert kicsi a karakter és nem látni szinte semmit
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Azért van ott még player 2-4 és még 8 is..
Szóval mondjuk amilyen cuccba lesolozod hell Ballt, abban a cuccban lefekszel 2 ütéstől mondjuk ha négyen vagytokSzóval van értelme a jobb cuccoknak viszont semmiféleképpen nem úgy hogy átrohanunk a játékon azért hogy bejelenthessük hogy lenyomtuk hellen is..
-
Sirandrish
legenda
"Azért nevezek valakit idiótának, ha erre a tutorial módra, mondjuk D2 esetén, ilyen mértékben van szüksége"
Milyen mértékben? Hogy ki akarják tolni normalon is? Vagy legalábbis nem tüntetnek ellene? fuudelowok..A Diablo első és második része is nagyon jó működött a tutorialnak nevezett normal fokozattal együtt, (és te vagy az első akitől azt olvasom hogy emiatt elégedetlenkedik) így valószínű hogy a harmadik is fog.
És abban is biztos vagyok hogy aki megvette az első és a második részt azoknak legalább a 95%a megveszi a harmadikat is.
Szóval én még mindig azt mondom hogy ha neked a normal fokozat ekkora fájdalmat okoz akkor nem kell játszanod ezzel a játékkal.
-
Sirandrish
legenda
"Csak akkor minek egyáltalán megszólalni"
Természetesen megszólalhatsz..és a véleményedet is elmondhatod..ami egyébként szerintem már meg is történt, csak nem kell ugyanazt 12szer leírni...szerintem."És nem vagyok róla meggyőződve, hogy illedelmesen mosolyogni kell mindenkinek, aki utálja, hogy manapság csak az idióták számítanak fogyasztónak"
Nem kell "illedelmesen mosolyogni"..ezt senki nem mondta.
Azt viszont nem értem hogy miért nevezed idiótának azt aki mondjuk szeretne előbb belejönni a játékba, illetve aki szeretné kiismerni az adott kasztot és a játék adta lehetőségeket mielőtt komoly kihívások elé néz, nem csak az a cél hogy "start game->megyek->halok mert nehéz jajdejó->megyek balról->halok mert fingom sincs mit tud a karakter->megyek jobbról->halok mert azt se tudom milyen karaktert indítottam->megyek hátulról nyersz puff vége jössz a forumba hogy ffuuu..megvan hellen..nem volt nagy show".Ha te erre vágysz akkor ez nem a te játékod..szerintem a Blizzardot sem bassza földhöz ha esetleg nem veszed meg a játékát és neked sem lesz olyan érzésed hogy nem kellett volna kiadni ezért a játékért X ezer forintot mert hogy egy szar..
-
Sirandrish
legenda
"Kár, nem örülök neki, hidd el."
Ennyi...nem kell ezt csűrni csavarni.
Felesleges érveket felhozni...neked nem tetszik másnak meg igen..Én még mindig azt mondom hogy nem baj az ha a játék ad időt a kiismerésére...főleg hogy elég sok újítás lesz benne az előző részekhez képest..
-
Sirandrish
legenda
Hát szerintem a /players parancs itt is működni fog de ha nem, szerintem az sem baj.
Miért lenne unalmas? Kitapasztalod a játékot, a karakteredet, az ellenfeleket (még ha könnyen halnak akkor is) és nehezebb fokozaton már tudni fogod hogy mi mit csinál, mit hogy ölhetsz meg és nem azon kell majd gondolkodni hogy mit is basztál el..Főleg, mikor az 5. karaktert próbálod ki.
Mivel minden karakter más és más így ezt nem értem hogy miért lenne unalmas ha új karaktert kezdek.. -
Sirandrish
legenda
Akkor most már így 50-80K karakternyi sárdobálás után eljutottunk végre oda hogy nem fogsz játszani a játékkal?
Csak mert az addig rendben van hogy nem tetszik a játék, vagy legalábbis egy nagy része.. az is ok hogy elmondod a véleményedet de az hogy már a 30. hsz óta folyamatosan erőlteted rá a véleményed mindenkire, az már kicsit fárasztó..Miért is baj pl hogy a játék legkönnyebb fokozaton, (milyen meglepő) könnyű lesz?
-
Sirandrish
legenda
"Ha engem kérdeznek, én el akarok akadni ha valamit elcsesztem."
Megint más elakadni és más 14szer újrakezdeni a játékot mert meg szeretnél nézni egy skillt, aminek a módosítása nem áll módodban.."Avagy, miért örülnék ha nyerek, ha garantált hogy nyerek?"
Nem garantált hogy nyersz csak ha esetleg 1-2 skill átvariálásával képes vagy X-Y bosst leölni aki amúgy nem akkor van rá módod és nem kell elölről kezdeni..
-
Sirandrish
legenda
válasz
CsigaGyilkos #65 üzenetére
Hát ez a D2-ben is így volt..jó..nem folyosókon mentél de nem is nagyon tudtál elbotorkálni olyan helyekre aminek nem volt köze 1-1 questhez..
-
Sirandrish
legenda
"semmi visszafordíthatatlan döntést nem kell soha hozni?"
Szerintem ez tök jó így..
Mármint én pl utáltam hogy nem lehetett visszavenni a skillpontot ha egyszer elnyomtad..
Főleg ha véletlenül félrenyomtál, vagy rosszul értelmezted a skillt...vagy csak szimplán kíváncsi voltál hogy ez meg az mit tud..nem nézhetted meg mert akkor az a pont bukó.. -
Sirandrish
legenda
Hát ez faintos cuccos.
Remélem hamarabb kijön mint ahogy gondolom mert ezzel el leszek egy darabig az tuti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest