- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
sot, ha osszeszedsz egy scroll of companion-t, abbol idezhetsz egy allatot, ami felszedi az aranyat
-
ddekany
veterán
"Nem kell kilépni, hogy "bocs, olyan karim nincs""
Valamit valamiért... nekem ez a streamline-osítás (nehogy valaha valami hátrányos legyen) nem tetszik játékoknál. Ha belegondolsz, a D2 időtálláshoz nagyban hozzátartozott, hogy nem csak annyi karaktert csinálhattak a hardcore emberek, mint ahány féle osztály volt, hanem ahányféle build, és azt mind újra és újra fel kellett építeni a semmiből. Most, amennyire tudom, nincs értelme új karaktert csinálni ha az adott kasztból már van karaktered. Ez akkor is így van, ha a skill váltás rúna vesztéssel jár, elvégre a magas szintű karakterrel könnyebb rúnát vadászni is. Azok akik meg örülnek, hogy nem "kell" új karaktert indítani... az "RPG"-kben pont az a legjobb rész, kiépíteni valami kis szottyosat erősebbre (más kérdés hogy D2-ben ezt is pont elcseszték, mert botrányosan könnyű a normal fokozat). Nyilván az az ideális, ha az ember általában nem azért indít új karaktert, mert az előző annyira szar, hanem mert szeretne egy még jobbat vagy csak más milyet. Utóbbit most kevesebb munkával elérheted... az úgy nem öröm. És tényleg, akkor miért nem lehet osztályt és nemet is váltani a városban? Mert akkor ilyen alapon az még jobb lenne mint a skill váltás... hiszen már tényleg soha több nem kéne új karakter és az összes osztályt kipróbálhatnád magas szinten...
-
Vistaboy
veterán
Nem úgy értem a lineárisat, hogy nem lesz több befejezés, hanem hogy sajnos ez is úgy alakul, mint a Dragon Age: Origins volt a Baldur's Gate után. Mégsem lett bukta az sem, sőt... Viszont az picit zavart, hogy míg a BG-ben volt egy hatalmas térkép, amit kedvedre bejárhattál és felfedezhettél, addig az Originsnél már a térkép 70%-ára nem juthattál el, mert nem térhettél le az útról.
Erre céloztam itt is. A Diablo II-ben jó volt, hogy a terep minden játéknál picit átrendeződött, és tulajdonképpen - bár mindegyik pálya egy nagy négyzetnek felelt meg, mégis, annak 95%-át bejárhattad kedvedre, csak itt-ott volt benne fal. Itt pedig - bár én sem néztem végig, mert még reménykedek, hogy bejutok - néhol csak egy szűk szakasz köti össze a két helyszínt, nem tudsz felfedezni, csak arra mehetsz tovább. Ez szerintem picit butítás szagú.
Az pedig, hogy bukta lesz, kizárólag az én véleményem volt, amennyiben a félelmeim beigazolódnak. A multi úgyis elviszi a hátán a játékot, én viszont csak egyedül játszok point & click játékot. Amennyiben a kampány része nem lesz kellőképpen változatos - bár mondom, tényleg kötve hiszem -, úgy számomra csalódás lesz.
Viszont a jelenlegi árak és fizetések mellett már annak is örülhetek, ha a normál változatot meg tudom venni megjelenéskor. De egyébként sincs jelentősége, mert a StarCraft II még mindig 13K és nem ma jelent meg.
Összegezve: Várom én is nagyon a Diablo III-at, de amennyiben nem jutok be a bétába, előbb mindenképpen találni fogok egy lehetőséget rá, hogy kipróbálhassam, mielőtt a vásárlás mellett döntök. Persze, ha tesztelés céljából kapok belőle egy példányt, akkor nincs semmi gond, de ha nem, van más lehetőség is.
-
rt06
veterán
dio2-t csufoltak hack'n'slash helyett click'n'click-nek (illetve click-a-ton-nak is), megis rengetegen toljak mai napig is, es senkit nem erdekel, hogy linearis, mitobb, monoton a jatekmenet (en is csak az act3-at utalom, a tobbi rendben van, az act5 pedig mai napig ugyanolyan gyonyorunek tunik, mint megjeleneskor)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- E-roller topik
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest