- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
Hányadék egy cég ez a Bluboo. A reklámvideó is szánalmasan nevetséges.
-
haxiboy
veterán
válasz
tomboy0013 #23 üzenetére
Ne aggódj, biztos lesz innovatív felső kategóriás telefonjuk is.
-
tomboy0013
veterán
A Bluboo embereinek legalább van annyi esze, hogy szép dizájnt másolnak, nem úgy mint az iPhone X copyzó cégeknek.
-
atike
nagyúr
Kínos rá a jó szó tényleg.
-
aelod
veterán
Ez egy vicc.
(#4) Mr Keszi
Mi mix2s szerinted másolat?
-
-
forgonati
őstag
Már csak poénból is rendeltem volna egyet, még ha megfogják a vámon, akkor sem lenne több 120 Eurónál, de az a felbontás lelohasztott. De végülis valahol spórooni kell hogy ennyi lehessen az ára. Gondolom a másik hulladék alkatrész benne az a kamera...
-
törölt tag
Nem Bluboo, hanem blugy-blugy...
-
Massmurderer
őstag
Kiváncsi vagyok ki fogja felhozni a B20at elöször rajtam kivül
Néha belesek az új mobilokról szóló hirekhez,és mindig van valami B20 matyi aki el van akadva a B20nál
-
KFORboy
senior tag
A vicc az egészben, hogy ennyiért, ezt a dizájnt nagyon kipróbáltam volna, függetlenül a távolkeleti rendeléstől... Mert kkb ingyen van.
De sejtem, hogy a kijelző amúgy is több sebből vérezni fog, és még a felbontás is siralmas (jóindulattal HD) 5,5"-en...Kár érte...
Inkább elfagyizom a pénzt ! -
Genova1983
tag
Tavaly kiváncsiságból rendeltem egy hasonló copy-t (Doogee Mix Lite).És annyira bejött ez a kialakítás,hogy megmaradt nálam,most is ezt használom.Persze nem egy erőgép (MTK6737 2/16gb 5,2" HD),de nagyon kényelmes használni,simán egy kézzel használható.Méretben pont ugyan akkora,mint a Lumia 735-öm volt 4,7"-os kijelzővel.
-
big-J
őstag
Kisebb? Nagyobbat csinaljanak! A mix 2 6 lett, az elso 6.44 volt. Ott a piac.
-
s4tch
veterán
-
KFORboy
senior tag
Egy élmény lehet 13Mpx képeket visszanézni vga felbontáson
-
törölt tag
Na várjál,várjál! Xiaomi copy? Eddig nem ők másoltak? Ezzel most új szintre léptek asszem
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egészen addig tetszett, amíg megláttam a felbontást.
-
haxiboy
veterán
Árához képest egész jól néz ki
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bluboo frissen bemutatott készüléke egészen konkrétan a Xiaomi Mi Mix 2, csak kisebb és szerényebb képességű.
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest