Designed by Bluboo, leszámítva, hogy egyébként a Xiaomi

Alapvetően még az sem lenne feltétlenül probléma, ha a kisebb gyártók egy már működő, bevált és széles körben elismerten esztétikus formatervet adaptálnának, akár szerényebb képességekkel a kedvező árazás érdekében, mert egyébként bizonyos másodvonalbeli brandek, a Bluboo meg különösen, pontosan ezt csinálják, csak legalább ne az egyedi és kreatív dizájn lenne a marketing központi eleme. A Bluboo D5 Próról már hallottunk, evidens, hogy olcsó Mi Mix 2 klón, a specifikáció egyes elemei és az árazás viszont nem volt ismert.

A B20-as LTE sávot is támogató készülék nemzetközi bemutatója okán jelenleg 99,99 dollárba kerül, de promóció nélkül sem sokkal több, mint 25 ezer forint, konkrétan nettó 31 ezer. Ezért az összegért kapunk egy kisebb Mi Mix 2-t, természetesen nem kerámiából, cserébe a 13 megapixeles kamera másik oldalára tették a LED segédfényt és fúrtak bele egy jack csatlakozót. Ez utóbbi mondjuk, pont nem baj, a Designed by Bluboo felirat viszont nem enyhén kínos, főleg úgy, hogy még a betűtípust és elhelyezést is egy-az egyben másolták.

Egyébként a Bluboo D5 Próba a MediaTek MT6737-es szettje került 3 GB rendszermemória társaságában, az 5,5 hüvelykes JDI panel felbontása 640 x 1280, a 32 GB belső tárhely pedig a másodlagos SIM kártya feláldozásával bővíthető.

Előzmények

Hirdetés