- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple Watch
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
Én csak a személyautós vonalat ismerem, ott van cég, aki végigjárta a dolgot, és - bár ugyancsak nem olcsón, mert TÜV fordítás, terveztetés, engedélyeztetés, stb -, de van lehetöség pár módosítás legalizálására. Pl komplett sportfutómüvet is forgalmaznak otthoni cégek közül néhányan már hivatalos beszerelési engedéllyel.
A Mkp. szabályozást nem ismerem sajnos.Németországban valóban van lehetöség a TÜV papírral rendelkezö kiegészítökkel szabályosan átépíteni az autód, azonban rendszeresen nézek TV-ben, YT-on is ilyen müsorokat, és itt is ugyanúgy dívik a kifúrkált kipufogódob, "cut-out" szelep, hanggenerátor, és társai. Vadásznak is a szervek az általuk csak "Poser"-nek hívott egyénekre rendesen a nagyvárosokban.
Egyébként én is olvastam ilyesmit, hogy ha importálsz olyan autót, aminek a német forgalmijában minden be van vezetve, akkor azt honosításkor elvileg átvezetik a magyar forgalmiba is. Nem próbáltam egyelöre, csak olvastam, így a müködöképességét nem tudom alátámasztani.
-
Kisgépkezelő
senior tag
Mondjuk az már régi sztori itt magyarországon, hogy ha az ember építene, átépítene valami autót megfelelő szakértelemmel, jó minőségű biztonságos alkatrészek felhasználásával, akkor is lehetetlennel határos, (és még drága is), hogy rendesen lepapírozza, miközben ha majd szétesik az autód, és szinte várja a pillanatot, hogy a hírekbe kerüljön azzal, hogy "a sofőr elveszítette felette az uralmat", akkor a megfelelő vizsgaállomáson a megfelelő áron bármikor "áttolhatod".
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Medence topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L590 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,nVmeSSD,
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged