- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
Én csak a személyautós vonalat ismerem, ott van cég, aki végigjárta a dolgot, és - bár ugyancsak nem olcsón, mert TÜV fordítás, terveztetés, engedélyeztetés, stb -, de van lehetöség pár módosítás legalizálására. Pl komplett sportfutómüvet is forgalmaznak otthoni cégek közül néhányan már hivatalos beszerelési engedéllyel.
A Mkp. szabályozást nem ismerem sajnos.Németországban valóban van lehetöség a TÜV papírral rendelkezö kiegészítökkel szabályosan átépíteni az autód, azonban rendszeresen nézek TV-ben, YT-on is ilyen müsorokat, és itt is ugyanúgy dívik a kifúrkált kipufogódob, "cut-out" szelep, hanggenerátor, és társai. Vadásznak is a szervek az általuk csak "Poser"-nek hívott egyénekre rendesen a nagyvárosokban.
Egyébként én is olvastam ilyesmit, hogy ha importálsz olyan autót, aminek a német forgalmijában minden be van vezetve, akkor azt honosításkor elvileg átvezetik a magyar forgalmiba is. Nem próbáltam egyelöre, csak olvastam, így a müködöképességét nem tudom alátámasztani.
-
Kisgépkezelő
senior tag
Mondjuk az már régi sztori itt magyarországon, hogy ha az ember építene, átépítene valami autót megfelelő szakértelemmel, jó minőségű biztonságos alkatrészek felhasználásával, akkor is lehetetlennel határos, (és még drága is), hogy rendesen lepapírozza, miközben ha majd szétesik az autód, és szinte várja a pillanatot, hogy a hírekbe kerüljön azzal, hogy "a sofőr elveszítette felette az uralmat", akkor a megfelelő vizsgaállomáson a megfelelő áron bármikor "áttolhatod".
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Fujifilm X
- Formula-1
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Precision 7560 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Nintendo Switch OLED 64 + 512GB (kiegészítőkkel)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged