- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
Én csak a személyautós vonalat ismerem, ott van cég, aki végigjárta a dolgot, és - bár ugyancsak nem olcsón, mert TÜV fordítás, terveztetés, engedélyeztetés, stb -, de van lehetöség pár módosítás legalizálására. Pl komplett sportfutómüvet is forgalmaznak otthoni cégek közül néhányan már hivatalos beszerelési engedéllyel.
A Mkp. szabályozást nem ismerem sajnos.Németországban valóban van lehetöség a TÜV papírral rendelkezö kiegészítökkel szabályosan átépíteni az autód, azonban rendszeresen nézek TV-ben, YT-on is ilyen müsorokat, és itt is ugyanúgy dívik a kifúrkált kipufogódob, "cut-out" szelep, hanggenerátor, és társai. Vadásznak is a szervek az általuk csak "Poser"-nek hívott egyénekre rendesen a nagyvárosokban.
Egyébként én is olvastam ilyesmit, hogy ha importálsz olyan autót, aminek a német forgalmijában minden be van vezetve, akkor azt honosításkor elvileg átvezetik a magyar forgalmiba is. Nem próbáltam egyelöre, csak olvastam, így a müködöképességét nem tudom alátámasztani.
-
Kisgépkezelő
senior tag
Mondjuk az már régi sztori itt magyarországon, hogy ha az ember építene, átépítene valami autót megfelelő szakértelemmel, jó minőségű biztonságos alkatrészek felhasználásával, akkor is lehetetlennel határos, (és még drága is), hogy rendesen lepapírozza, miközben ha majd szétesik az autód, és szinte várja a pillanatot, hogy a hírekbe kerüljön azzal, hogy "a sofőr elveszítette felette az uralmat", akkor a megfelelő vizsgaállomáson a megfelelő áron bármikor "áttolhatod".
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Pad 9 - médiaszakos
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Küszöbön a The Alters megjelenése
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- LG OLED 48C11LB - 122 cm OLED TV
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged