Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isual
veterán
válasz
Oliverda
üzenetére
Mondjuk elnézve a WCG-s LED-es EiZO-k fogyasztási adatait (98W max, 40W typical), asszem a wide gamutos LED-ek fogyasztása nem harmada a W-CCFL-ekének... cserébe lehet kapunk PWM-es stroboscopic effectet...

Én eddig normál használat mellett (értsd nem tükörből nézem a monitort, miközben a fejemet a tetejére hajtom) én nem hallottam a CCFL hangját, a bemelegedés és idővel a white point elcsúszása (fényerő csökkenése) viszont vitathatatlan hátrány... egyikhez kis türelem kell, utóbbihoz meg jobb monitoroknál van ún. Backlight Ageing Correction.
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 db egyben- NEC MultiSync EA294WMi - 29" Led monitor
- Dell C7520QT - 75" 4K UHD Interaktiv monitor - Érintőképernyővel
- Wacom DTH-2452 - Digitalizáló tábla 24"- Új ára 944.000Ft
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Wacom DTH-2200, (Cintiq 22HD touch) - 21,5" Digitalizáló tábla- Full HDs - Több db
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest