- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Jó cucc.
U2711-et nyúzok lassan már másfél éve, és nagyon elégedett vagyok vele. Hardveresen van kalibrálva, és bár számít, a mindennapokban egy ilyen autómatikusan beállított érték bőven elegendő, annyira jól be vannak lőve gyárilag. Nálam szinte alig állította el a kalibráció a gyári értékeket, pedig csúcskategóriás műszerrel lett beállítva.
Input lagban szerintem az enyém is kb. ennyi, és jelentem BF3 alatt nincs belőle hátrányom, pedig akár nevezhetem pro-nak is magam. Ha nincs szerver oldali lag, akkor nincs hátrányom a lag miatt a többi játékossal szemben. Ellenben ami előtte volt 82cm IPS panelos Philips tv-m, ott viszont érezhető volt az input lag ami kemény hátrányt okozott multi FPS-ben.Rosszat nem tudok mondani a monitorról, a színek, a dizájn, a minősége úgy globálisan a csúcskategóriát verdesi. Pixelhiba mentes, amit azért vétel előtt érdemes tesztprogikkal átnézni, esetleg plusz pénzt áldozni a boltok saját pixel garanciájára.
Egy biztos. Aki áldozni akar jó monitorra, és hosszú időre tervez, ezt a vételt nem fogja megbánni.
6970 CrossFire dohog alatta, tehát aki játszani akar, az számoljon azzal hogy etetni kell a 3.600.000 pixelt.Jó tanács!
1920-ra visszavenni a felbontást balgaság.
Aki nem tudja 2560-ban minimum grafikai beállítással futtatni a játékokat, az mondjon le róla és vegyen natív 1920-as monitort, mert jobban fog járni látványban. Ellenben ha bírja a gép a 2560-at akár minimum szinten is, az bármilyen 1920-as felbontásnál szebb képet fog adni, mert minden monitor natívban az igazi, és mert néztem az 1920-as felbontást játékok alatt...Nem tetszett.
Aki ezeket elfogadja, csak jól járhat a monitorral.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo IV
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged