- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Jó cucc.
U2711-et nyúzok lassan már másfél éve, és nagyon elégedett vagyok vele. Hardveresen van kalibrálva, és bár számít, a mindennapokban egy ilyen autómatikusan beállított érték bőven elegendő, annyira jól be vannak lőve gyárilag. Nálam szinte alig állította el a kalibráció a gyári értékeket, pedig csúcskategóriás műszerrel lett beállítva.
Input lagban szerintem az enyém is kb. ennyi, és jelentem BF3 alatt nincs belőle hátrányom, pedig akár nevezhetem pro-nak is magam. Ha nincs szerver oldali lag, akkor nincs hátrányom a lag miatt a többi játékossal szemben. Ellenben ami előtte volt 82cm IPS panelos Philips tv-m, ott viszont érezhető volt az input lag ami kemény hátrányt okozott multi FPS-ben.Rosszat nem tudok mondani a monitorról, a színek, a dizájn, a minősége úgy globálisan a csúcskategóriát verdesi. Pixelhiba mentes, amit azért vétel előtt érdemes tesztprogikkal átnézni, esetleg plusz pénzt áldozni a boltok saját pixel garanciájára.
Egy biztos. Aki áldozni akar jó monitorra, és hosszú időre tervez, ezt a vételt nem fogja megbánni.
6970 CrossFire dohog alatta, tehát aki játszani akar, az számoljon azzal hogy etetni kell a 3.600.000 pixelt.Jó tanács!
1920-ra visszavenni a felbontást balgaság.
Aki nem tudja 2560-ban minimum grafikai beállítással futtatni a játékokat, az mondjon le róla és vegyen natív 1920-as monitort, mert jobban fog járni látványban. Ellenben ha bírja a gép a 2560-at akár minimum szinten is, az bármilyen 1920-as felbontásnál szebb képet fog adni, mert minden monitor natívban az igazi, és mert néztem az 1920-as felbontást játékok alatt...Nem tetszett.
Aki ezeket elfogadja, csak jól járhat a monitorral.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- Gigabyte AORUS FI27Q Gaming monitor, IPS, 27", WQHD, 1ms, 165Hz-Garancia
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest