- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
stranger28 #120 üzenetére
-
vond
MODERÁTOR
válasz
AssAssynn #40 üzenetére
Bár már írtak megoldásokat, azért nem törlöm ki a kőkorszaki megoldásomat...
Használd EZT az oldalt... Itt akár 4 képernyőt is össze tudsz hasonlítani...
Én most ezt a 27" 2560x1440-et állítottam be...Itt megnézed az "Image Dimensions"-nél vagy a szélességet, vagy a magasságot... Attól függően, hogy melyiket választottad, elosztod a vízszintes vagy a függőleges képpontok számával, majd amit kaptál, azt beszorzod 25,4-gyel (ennyi mm egy inch)...
Példa: 23,54 / 2560 * 25,4 = 0,23356
Szóval 0,23356 mm a pixelméret az U2713HM-en... -
vond
MODERÁTOR
Hordozni való egér és billentyűzet, mobil nyomtató és szkenner, pendrive, külső vinyó, webkamera, kártyaolvasó, fényképezőgép, videókamera, telefon töltés és adatmozgatás, lámpa, ventilátor, stb...
Nagyon is hasznos tud lenni, ha nem akarjuk, vagy nem tudjuk a gépházon, vagy az alaplapon lévő USB portokat használni...
Én csak azt sajnálom, hogy még mindig ritka az USB3 ilyen szinten...
Amúgy meg nagyon baba a monitor (a design-t mondjuk meghagytam volna a 11-es szériából)... Ha lenne most keretem monitort újítani, akkor valószínűleg ez lenne a befutó... sRGB grafikai munkára, videóvágásra, programozásra, általános dolgokra nekem kiváló lenne...
Az Oázis akcióért meg természetesen jár a főhajtás Nyugdíjaséknak:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged