- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isual
veterán
én gyűjtenék a helyedre még egy kicsit az U2711-re
a bevilágítás (backligh bleeding) minden monitornál előfordulhat, de (főleg az olcsóbb) LED-es monitoroknál lehetett ilyen durva mértékben látni... (hozzáteszem a kisebb Ultrasharpokon nem nagyon van ilyen mértékű, de ahogy nő a képméret, úgy tűnik egyre nyilvánvalóbb ez a probléma - nemrég egy U2412M-nél kaptunk pont ilyen durva bevilágításos képet + hozzájön az emiatt felerősödött glow)
ami a beégést illeti, ez elég ijesztő, ilyet én még LCD-nél nem nagyon láttam...a biztos, bevált, kiforrott - bár egy 20-assal drágább - megoldás az U2711 lenne, én gyűjtenék inkább még pár hónapot, s azt venném, ha eleinte ennél a sorozatnál még ilyesmi hibák lesznek (ami egyébként nem ritka, szinte minden kezdeti típusnak vannak kisebb-nagyobb gyermekbetegségei, amit idővel igyekeznek majd finomítani/kiküszöbölni)
-
Isual
veterán
válasz
stranger28 #104 üzenetére
(lásd én hozzászólásomat fent
)
-
Isual
veterán
válasz
-=RelakS=- #54 üzenetére
write-only? szerkesztés?
-
Isual
veterán
Jó teszt, köszönjük!
Pár megjegyzés: nem értem miért hiányoljátok a DP, HDMI kábelt, amikor láthatóan a Dell csak a felső(bb) kategóriás, WCG monitoraihoz mellékel ilyen kábeleket (HDMI-t talán még akkor se), s az sRGB-s monitoraihoz rendre csak a d-sub (csatlakoztatva) és DVI kábel jár. Mármint azt értem, hogy hiányoljátok, csak nem kell ezen meglepődni, aki ismeri az Ultrasharp szériát, az tudja, hogy itt ez a policy. A másik pedig a PixPerAn képeknél azt írod, hogy: "Ez esetben jól látható, hogy a gyorsítás némi overshoot (túllövés) effektet okoz" - na most én úgy látom, hogy a képeken nincs overshot (esetleg a lassabbnál egy nagyon minimális látható), s épphogy így nem okoz az overdrive látható overshot-ot (persze, ha ezt használat közben láttad, akkor de, csak akkor azt nem a PixPerAn kép alá kell írni, mert itt nincs), s pont ezt kéne kiemelni, hogy durva overshot nélkül végez jó gyorsítást az overdrive, így elmondható, hogy jól eltalálták ezt ebben a modellben (U2312HM-en, U2711-en jóval kifejezettebb, durvább, láthatóbb, zavaróbb ez a jelenség, ami még talán rosszabb, mintha "sima" szellemképpel állnánk szemben, mert ez az esetek többségében könnyebben észrevehető).
Egyébként jó kis írás tényleg, csak a kontrasztot nem értem miért kellett piszkálni, de talán ezen a fórumon ez nem annyira kardinális...mod.: na talán mégegy megjegyzés ami a WQHD kihajtását illeti. Azt azért hozzátenném én, hogy pont a nagy képmérett és ehhez társuló szokásosnál kisebb pixelméret miatt játékok során nyugodtan megtehetjük, hogy a szűrőket kevésbé erőltetjük, - és izzasztjuk feleslegesen a VGA-t - teszemazt 8x FSAA helyett bőven elég 2x-eset használni és ezzel lehet FPS-t nyerni kevésbé izmos VGA-val rendelkező emberek esetében.
Mivel a nagyobb képmérethez társuló (kisebb pixelméretből következő) nagy pixelsűrűség már maga egy AA-hoz hasonló hatást idéz elő (sőt ez a leghatékonyabb AA), ami a játékokat illeti, - természetesen értelmes távolságból használva a monitort -
szóval nem feltétlen kell 680 SLI a kihajtásához, csak kicsit gondolkozni kell és értelmesen állítgatni a grafikai paramétereken, s felesleges - egyébként gyakorlatilag láthatatlan változást okozó - FPS-ölő szűrőket nem kell használni, vagy nem olyan mértékben.(#50) Ed Parker: 160'000 HUF (egy - táblázat, kettő - negyedik bekezdés, árgép - google-ba beírva az "U2713HM árgép"-et, első találat) ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Könyvajánló
- Milyen alaplapot vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest