- Minden, amit láttunk a berlini IFA-n. Meg amit nem, arról is essék szó.
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isual
veterán
én gyűjtenék a helyedre még egy kicsit az U2711-re
a bevilágítás (backligh bleeding) minden monitornál előfordulhat, de (főleg az olcsóbb) LED-es monitoroknál lehetett ilyen durva mértékben látni... (hozzáteszem a kisebb Ultrasharpokon nem nagyon van ilyen mértékű, de ahogy nő a képméret, úgy tűnik egyre nyilvánvalóbb ez a probléma - nemrég egy U2412M-nél kaptunk pont ilyen durva bevilágításos képet + hozzájön az emiatt felerősödött glow)
ami a beégést illeti, ez elég ijesztő, ilyet én még LCD-nél nem nagyon láttam...a biztos, bevált, kiforrott - bár egy 20-assal drágább - megoldás az U2711 lenne, én gyűjtenék inkább még pár hónapot, s azt venném, ha eleinte ennél a sorozatnál még ilyesmi hibák lesznek (ami egyébként nem ritka, szinte minden kezdeti típusnak vannak kisebb-nagyobb gyermekbetegségei, amit idővel igyekeznek majd finomítani/kiküszöbölni)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest