- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszakas
őstag
válasz
dangerzone #1348 üzenetére
Miért tetted az egeret a monitorba?
Szerintem ez természetes. A hőtágulással van összefüggésben..... -
eszakas
őstag
Sziasztok!
Én 3 napja váltottam egy ilyen monitorra Samsung2243NW-ről. Mivel nem összehasonlítást akarok írni a monitorokról azt mondom nem tudom megérte-e. Ha nem LCD-ről váltottam volna akkor azt mondom nagyon-nagyon jó monitor. Nekem elég hidegnek tűnnek a színek rajta és a fekete sem olyan fekete mint az elődjén. Ennek ellenére érdekes módon több szín különül el rajta mint a samsungon. A kép nagyon tiszta élés és jól kivehető minden rajta, film és játékok alatt is. BF3 és MW3 amit próbáltam és tű éles képet kaptam mindkét játékban /meg merem kockáztatni, hogy az ölések száma is nőtt BF3 alatt/. Filmek alatt a full HD-ban olyan érzés mintha részese lennék a jelenetnek. Ami miatt nem bántam meg hogy cseréltem azok a képek. A nyaralásokon készült képek hasonlítanak színvilágban ahhoz amiket ott láttam. /ami nem az a fényképezőgép hibája/. A kalibrálás nem tudom mit hozott a konyhára mert rögtön azzal használtam, anélkül nem is teszteltem. A megfelelő szín és élesség eltalálása elég sokáig eltartott, de hát ugye mindenki másképp látja a dolgokat. A bolttal ahonnan rendeltem, nagyon meg vagyok elégedve minden úgy történt ahogy megbeszéltük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Synology NAS
- Tőzsde és gazdaság
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- Óvodások homokozója
- Microsoft Excel topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest