Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
Nem feltetlen a kereslet hatarozza meg, mit lehet kapni. Amikor anno marharegen a Canon nyomtatok szervizet atraktak az Egressy utrol (nem volt messze, lehetett parkolni, nincs forgalom) a Camera kft-hez a Blaha Lujza terre (belvaros, dugo, nincs parkolohely, parkolasi dij, messze van), onnantol amig ez fennalt, addig en nem adtam el egyetlen Canon nyomtatot se senkinek, mert minek szivassam magam. Amikor a diamondmax 9 szerias hdd-k hullottak, mint a legyek, onnantol egy jo ideig a maxtor hdd tiltolistas volt, nem adunk el olyat mert szar es kesz, ennyi, Ha most valamelyik ugyfel egy Lenovo ideapad notebookot nezne ki maganak, akkor ha mindenkepp ragaszkodik hozza, hogy neki csak es kizarolag az, akkor megmondanam neki, hogy szamtalan egyeb helyen meg tudja azt vasarolni...
-
asdf_
veterán
cicaharc mode on
Nem teged minositettelek, hanem azt, amit irtal. Amirol most magad is elismerted, hogy -szavaiddal elve- hulyeseg volt. Ergo semmi okod nincs besertodni, ha ezt teszed, az a te problemad, a hiba nem az en keszulekemben van, okot nem adtam ra.
Ekezetek nelkul tanultam meg vakon gepelni tizenplusz eve (meg akkor, amikor kb. tilos volt levlistara es irc-re ekezettel irni), es azota is lusta g*ci voltam ezen tudomanyomat atultetni magyarra, ez van, tessek ezt beosztani (bar eppen siman irhatnek egy masik orszagbol, ahol nincs magyar layout, szoval az ekezetmentessegre ugy egybol raugrani nem feltetlenul szerencses). Nem mellesleg ekezeteim lete vagy nem lete semminemu osszefuggesben nem all mondanivalom tartalmaval, es erveim megallasaval vagy meg nem allasaval, ha te aszerint dontod el, hogy valakinek igaza van-e, hogy ekezettel irja-e mondokajat, vagy anelkul, hat, itt megintcsak a te keszulekedben lesz a hiba.
A szopassuk a kiskerrol meg annyit, hogy van egy torveny adta jogom, ami nekem jar, tolem el nem veheto, jelesul az, hogy az elso evben nem cserelhetik hasznaltra a keszulekemet, valamint kizarolag uj alkatreszt epithetnek bele a javitas soran. Amennyiben pl. itt a forumon terjedo informaciok alapjan en ugy dontok, hogy amennyiben az elso evben emiatt inkabb visszaviszem a kiskerbe, mert vele szerzodeses kapcsolatban allok, ergo a javitas eredmenyet rajta szamonkerhetem (eltero gyari szam miatt at sem veszem a "javitottat", mert az nem az en monitorm, vasarlok konyve, bekelteto testulet, birosag sorrendben), addig en nem a kiskert szopatom, hanem elek a jogommal, melyet a torveny biztosit. Azzal a jogommal, ami elvehetetlenul jar nekem azert az otvenvalahanyezer forintert, amit a monitorert cserebe atadtam es a bolt es koztem letrejott adasveteli szerzodes kotelezo eleme. Senkinek nem tartottak fegyvert a fejehez, hogy a, kiskert nyisson, b, olyan keszulekeket arusitson, ahol a gyartoi szerviz toronymagasrol szar a magyar jogszabalyokra (hangsulyozom, mar amennyiben kishazankban valoban siman egy hasznaltat kap a juzer az elso evben a sajat megjavitottja helyett, ezt eddig halaltutira se meg nem erositette se nem cafolta a topicban senki). Mondom ezt ugy -kapaszkodj meg-, hogy szamtech kiskeres vagyok. -
asdf_
veterán
Peldaul a tv-be meno koaxra rakjal egy foldhurok levalasztot, lehet, hogy a kabeltv-n keresztul jon valami, ami a tv-n keresztul atjut a gepre, es ott meghulyit valamit.
(meg az elozohoz, mert ott mar kifutottam a szerkesztesbol: azt, hogy mit minositek butasagnak, engedd meg nekem, hogy sajat hataskorben dontsem el, koszi}
-
asdf_
veterán
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet
az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról1. § (1) A Magyar Köztársaság területén fogyasztói szerződés [Ptk. 685. § e) pontja] keretében értékesített, a rendelet mellékletében felsorolt új tartós fogyasztási cikkekre (a továbbiakban: fogyasztási cikk) e rendelet szabályai szerint jótállási kötelezettség terjed ki.
1. § (3) A jótállási kötelezettség teljesítése azt terheli, akit a fogyasztói szerződés a szerződés tárgyát képező szolgáltatás nyújtására kötelez (a továbbiakban: forgalmazó). A jótállási jogokat a fogyasztási cikk tulajdonosa érvényesítheti, feltéve, hogy fogyasztónak minősül (a továbbiakban: fogyasztó).
2. § (1) A jótállás időtartama egy év.
Melléklet a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelethez
20. személyi számítógépek és alkatrészeik, monitorok, nyomtatók, szkennerek 10 000 Ft bruttó vételár felett;
Es ha mar elottem a jogszabaly, akkor miert is lehet elhajtani a verbe a dellt, amikor az elso even belul valami javitottra cserelne a monitorodat:
5. § (2) A kijavítás során a fogyasztási cikkbe csak új alkatrész kerülhet beépítésre.
-
Mit cáfoljon? A fogyasztóvédelmi szabályozás alapján nem így van, ennyi, ha nem hiszed nyugodtan nézz utána. Főleg mielőtt ezeket tényként közlöd a nagyérdeművel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest