- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tecsu
addikt
Bár valószínűleg nem a fentebbi megjegyzésemre célzol, hanem úgy általában az emberekre, azért jelezném annak, aki félreértené, hogy én a konzervatív ízlés híve vagyok, ámde a fekete színt mint olyat nem igazán kedvelem öltözködésben, berendezési tárgyakban stb.
Nos ez nagyjából tetszik, míg ettől a modern, minimál stílusú belsőtől kb. rosszul lennék, ha állandó jelleggel itt kéne dolgoznom.
A számítógép házakról pedig... az általam kedvelt irodában természetesen nem látszana és oda nem is illene egyik sem, már a formája miatt sem, de attól függetlenül, egy a linkelt képnél azért "fiatalosabb" szobában pl. szívesebben néznék rá (ha már muszáj) ilyen házakra (a zöldet kivéve):
De még a fehér is jobban tetszik nekem, mint a fekete:
-
tecsu
addikt
válasz
Dyingsoul #67 üzenetére
"Egy fekete "valami" minden színhez passzol. Pl fekete szíjas órát felvehetsz inghez, sporthoz, szabadidőben, bármikor bármihez. Fekete zokni szintén (bár ha full fehérben vagy és csak a zoknid fekete az kicsit fura.
). Na de gépháznál is, egy fekete ház passzol bármilyen szőnyeghez, parkettához, bútorhoz és falszínhez is."
Igen, de az inkább praktikum, mintsem "szépség". A fekete színű berendezési tárgy vagy öltözködési elem könnyen megbújik vagyis nem tör harmóniát más színekkel.
Karórában pl. a fekete szín, vagy acélcsat (nekem) snassz. Egy sötétbarna aligátorszíjas rózsaaranytok... na az szép. (Nincs ilyenem.)
A gépház eleve ronda, vagyis olyan helyre illik, ahol indusztriális stílusú az enteriőr, máshol illik elrejteni - ugyancsak szerintem.
-
tecsu
addikt
Igen ez szubjektív, de sosem értettem, hogy feketében mi lehet a "szép"? (Perifériák, hifi elemek, hangsugárzók, bútorok, drapériák, ruhák, autók stb.) Az a szín kb. a szép ellentéte és még csak nem is praktikus - ha látni kell valamit a gépházon belül.
A Lian Linek vagy a Caselabsnek vannak színes házai - ha jól emlékszem -, bár egy számítógépházat így is, úgy is eldugnék mondjuk egy szekrénybe. -
-
tecsu
addikt
válasz
Sanchez638 #8 üzenetére
Egyetértek. A csatlakozók és a gombok elhelyése minden, csak nem praktikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest