Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Ami tetszik: minőség, nem csicsás, sima szögletes doboz.
Ami nem:
Optikai meghajtóhely hiánya: Kellhet még sőt, én blu-ray olvasó beépítését is latolgatom filmnézéshez.
Plexi: Oké, van anélküli is. Nem értem, kinek mi tetszhet rajta. A PC nem gyógyszeres szekrény és nem kirakatA rádiófrekvenciás zavarjelek is kijutnak ott a házból, vagy tévedek?
Tetőn elhelyezett hang és usb csatlakozók: Egy idő múlva eltömődnek porral. Az előlapi kevésbé, de a legjobb az ajtó mögé rejtés lenne. Vagy kéne vakdugó hozzájuk.
HDD elhelyezhetősége: Nekem nem tetszik, hogy az alagsorban kapott helyet. Jobban szeretem az alaplap elé tenni, hogy a ház előlapi ventije pont arra nyomja a levegőt, sokat hoz a vinyó élettertamában.
Kék led: Én nem kedvelem. A zöld lenne az igazi powernek, narancs a vinyó aktivitásnak.
Egy kicsit bonyolult a szerelése.
Drága!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest