Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!

Új hozzászólás Aktív témák

• muxi-muxi

senior tag

válasz hommeros #7 üzenetére

Ezzel az állításoddal teljesen egyetértek és azt is hozzátenném, h az új prociszériák (intel 12XXX sorozat) combosabb tagjai már meg is haladják a léghűtés határait. Apróbb kozmetikai, légáramlási finomításokat még eszközölnek a gyártók, de nagyjából kifújt.

@Fanti: A belinkelt hűtó lehet, hogy paramétereiben hasonló, de azért a tesztelt darabhoz képest azért igencsak csúnyácska, és bizony nagyon sokan vannak (vagyunk), akinek ez számít. Abban sem vagyok biztos, hogy ugyanezeket a hűtési értékeket hozni tudná, mert a bordafelület egy kicsit kisebbnek tűnik. A tesztelt példánynál dícséretesnek tartom, h erőn felül teljesít (210 Watt TDP környékén) így már az árazás szerintem korrektnek mondható. Tapasztalatom csak BeQuiet! hűtésekkel van az utóbbi pár évben (nálunk, a németeknél eldobsz egy varjat, és ezt a márkát találod el vele, lévén hazai), árazás tekintetében a Deepcool cucca versenyképes. a 35 eurós árért Shadow Rock 2/Pure Rock 2/Shadow Rock 2-esek mennek, és azok minegyike 150 Watt TDP-ig merészkedik. Nekem már megfordult a házamban Dark Rock Slim is, az ötven Eurót kóstál és egy 3700X-el már vannak bajok zárt háznál, Prime95 közben (oké, ez nem "rendeltetésszerű" használat, olyan 90 fok körül). Emiatt váltottam Dark Rock 4-esre. Dupla akkora bordafelület, két ventivel, magabiztosan nyolcvan fok környékén Primeban, mindezt halkan.

NAgyon nem mindegy, teljes terhelésnél mi hűti a procit, főleg nem AMD-nél, ahogy a PBO vezényli alapesetben a folyamatot. Nekem Dark Rock Slim-ről Pro 4-re váltva a PBO 100 MHz-cel magasabb működési frekit biztosított.

Szerintem ennyi pénzért a user egy tetszetős, sallangmentes, és hűtési szempontból megfelelő cuccot kap a pénzéért, én is a "TETSZETT" plecsnit ragasztanám rá.

Új hozzászólás Aktív témák