Új hozzászólás Aktív témák
-
{Zodiac}
senior tag
az elmúlt év elején még nekem is 4*512mb adata vitesta ddr600-as ramjaim voltak a 4600+ mellett. ha azt nézzük, hogy a ddr2 800 4-4-4-10-en szabvány, akkor már ebből látszik, hogy a ddr400 2-2-2-5ön kb ugyan azt tudja. ha a ddr2 1000-en megy 5-5-5-15-ön, az még mindíg kb ugyan az a teljesítmény. mégis azért a ddr2 gyorsabb, de nem a memória gyorsulásától, hanem a chipsetek és procik gyorsulásától. amíg szinte csak ddr2 800-akat lehetett kapni elterjedten, nem is gondolkoztam a váltáson. csak most, hogy elérhetők lettek a ddr2-es tuning ramok.
jó teszt, jó cikk, vártam már, hogy más is kiderítse, hogy a ddr2 egyáltalán nem egy nagy ugrás a ddr-hez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest